Ο Παππάς με τον Εριφυλλίδη, οι λασπολόγοι της Λυδίας και το χάος του Περιγιαλίου

Σας είχα προϊδεάσει για την διαφαινόμενη συνεργασία της δημοτικής παράταξης που δημιούργησε ο Βαγγέλης Παππάς με την δημοτική παράταξη του Γιάννη Εριφυλλίδη κάτι που χθες ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε γνωστό με δελτίο τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ της Καβάλας.
@ Σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε όμως ένα είναι γεγονός ότι ο ίδιος ο Βαγγέλης Παππάς ούτε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είναι ούτε θα μοιραστεί την αρχηγία με τον Εριφυλλίδη.
@ Χθες ήταν να ανακοινωθεί από τον Γιάννη Εριφυλλίδη και η Αθηνά Παναγιωτίδου που είχε κατεβεί ως υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Σας είχα ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό ότι η Αθηνά Παναγιωτίδου θα στήριζε την προσπάθεια του Εριφυλλίδη για να πάρει τον δήμο.
@ Χθες ο πρόεδρος της κοινότητας Λυδίας Παναγιώτης Αγγελίδης μου είπε ραδιοφωνικά ότι κάποιοι του ρίχνουν λάσπη από τότε που προτίμησε να πάει με το συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να μιλήσουν ότι χρηματίστηκε για να το κάνει. Μερικοί έχουν αγριέψει όσο βλέπουν να πλησιάζει η ήττα τους και χρησιμοποιούν τα πιο ταπεινά μέσα μου έχουν και ένα από αυτά είναι της λασπολογίας.
@ Ο Μουριάδης αισθάνεται ικανοποιημένος γιατί έριξε άσφαλτο αξίας 50.000 ευρώ σε κάποια χωριά του πρώην δήμου Φιλίππων. Αυτές οι 50.000 ευρώ μεταφρασμένες σε μέτρα είναι 100 μέτρα το πολύ. Μεγάλη επιτυχία και πως να την κρύψει.
@ Σαρώνει με τις ασφαλτοστρώσεις ο Μουριάδης. Τέτοιο έργο έχει να το δει η Καβάλα από τότε που ήταν ψαροχώρι.
@ Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος και αποστράβωσε! Λέει ο λαός μας. Αυτό συνέβη τα 4 προηγούμενα χρόνια με τις παρεμβάσεις του Μουριάδη στο πολύπαθο Περιγιάλι όπου μπήκε με φόρα σκάλισε, έκοψε δένδρα κατεδάφισε οικήματα τα παράτησε και σηκώθηκε και έφυγε. Το Περιγιάλι σήμερα είναι στην χειρότερη θέση που είχε ποτέ και αυτό που βλέπω είναι ότι πολύ δύσκολα νάρθει τα ίσα του.
@ Θα μείνει για πολλά ακόμη χρόνια έτσι αν δεν αλλάξει κάτι στην διοίκηση του δήμου. Επίσης δεν βλέπω να έχει η σημερινή διοίκηση του δήμου την διάθεση να ασχοληθεί με το στρατόπεδο “Ασημακοπούλου” γιατί δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί σε κάτι που δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει. Έτσι έχει επιλέξει τις χαμηλές πτήσεις τις αφασία που δεν έχουν και κανένα πολιτικό κόστος.
@ Χθες ο δημοτικός σύμβουλος της Τσανάκα, Πέτρος Πετρόπουλος με ανάρτηση του στο fb έκανε γνωστό ότι παρόλο που είχε πολλές προτάσεις από διαφορετικούς δημοτικούς συνδυασμούς δεν θα συμμετέχει στις εκλογές του Οκτωβρίου και όπως ο ίδιος λέει “Όσο λοιπόν μεγάλη κι αν είναι η δίψα, η
αγάπη και το πάθος μου για την Καβάλα μας, όσο και αν η ψυχή είναι πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά και η διάθεση για προσφορά είναι τεράστια, δυστυχώς η αποκατάσταση της υγείας μου, που δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, δεν μου επιτρέπει να πάρω άλλη απόφαση παρά να κάνω ένα μικρό διάλειμμα γιατί πρέπει να κοιτάξω και τον Πέτρο”.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα