Ο Βασίλης Τραιφόρος θέλει να κατεβεί στις δημοτικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και να διεκδικήσει τον δήμο Καβάλας

Ακόμη ψάχνω πιο πολιτιστικό αποτύπωμα άφησαν ως δήμαρχοι ο Σιμιτσής και η Τσανάκα και τους βράβευσαν προχθές από τον ναυτικό όμιλο; Φτάνει αυτή η ιστορία με τις βραβεύσεις έχει παραγίνει.
Τελικά έχουν νόημα αυτές οι βραβεύσεις για τους Καβαλιώτες; Φυσικά και όχι, απλά χαϊδεύονται μεταξύ τους για να αισθάνονται ότι κάτι είναι για την Καβάλα.
@ Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω ότι κανείς δεν μιλάει για το θανατηφόρο στο Περιγιάλι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτοί που ανεβαίνουν στα απορριμματοφόρα αισθάνονται ασφαλείς ή ανεβαίνουν σε αυτές τις νεκροφόρες και θα αντιδράσουν ή θα κάνουν ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε για τις ζωές τους;
@ Με ένα δήμαρχο που τα έχει κάνει πλακάκια με τους επικεφαλείς της υπηρεσίας καθαριότητας και συγκεκριμένα με τον πολιτικό προϊστάμενος τους τον πολύ κ. Σταυρίδη που όχι μόνο δεν ξέρει να διοικεί αλλά είναι και επικίνδυνος για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα τα στόματα κρατιούνται ερμητικά κλειστά.
@ Διέλυσε την υπηρεσία καθαριότητας ο Σταυρίδης και κανείς δεν μιλάει.
@ Να φύγετε, να φύγετε να πάτε αλλού.
@ Φάνηκε ότι κάνουν αγγαρεία από την νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ και στην προεκλογική εκδήλωση στην Χρυσούπολη αλλά και προχθές στην Καβάλα. Η εικόνα που παρουσίασαν στην Καβάλα ήταν της προχειρότητας και ξεπέτας και αυτό το κόμμα λέει ότι θέλει την αυτοδυναμία. Με τέτοιες αντιαισθητικές εικόνες δεν νομίζω ότι θα κάνει και πολλά πράγματα για την Καβάλα στο μέλλον.
@ Ήρθε και ο Τοψίδης προχθές για την κομματική εκδήλωση της Καβάλας και μόλις άρχισαν να μιλάνε οι υποψήφιοι βουλευτές σηκώθηκε και έφυγε.
@ Χθες μιλώντας με τον γιατρό Βασίλη Τραιφόρο διαπίστωσα ότι υπάρχουν ακόμη μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ στελέχη που έχουν την ορμή των νέων και πιστεύουν στους αγώνες που δίνονται και ας χαθούν.
Συγκεκριμένα μιλώντας χθες με τον γιατρό μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο Καβάλας όπως και στις περιφερειακές. Δεν νοείται κόμμα εξουσία να μην μπορεί να κατεβάσει ένα συνδυασμό και να διεκδικήσει την δημαρχία αλλά και την περιφέρεια.
@ Επίσης μου είπε ότι η ΝΔ θα πάρει την αυτοδυναμία που θέλει και την επόμενη μέρα των εκλογών θα ξεκινήσουν οι διεργασίες μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βλέπει να φεύγει ο Τσίπρας από πρόεδρος του κόμματος και θα επικρατήσει στις όποιες διεργασίες γίνουν.
@ Ο τρόπος που διαχειρίστηκε η Τάνια Ελευθεριάδου το δικό της θέμα που όπως φαίνεται είναι να διατηρήσει την έδρα της στην βουλή επιτιθέμενη στην Αγγελική Δεληκάρη που όπως δείχνουν τα πράγματα θα πάρει την τέταρτη έδρα στην Καβάλα ήταν κακή και σχολιάστηκε αρνητικά. Νομίζω ότι θα την βλάψει έτσι όπως αντιπαρατίθεται με την Δεληκάρη και αυτό θα φανεί την Κυριακή.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα