Οι άριστοι του Μουριάδη έχουν ξεσαλώσει περνάν από μπούλινγκ όλες τις γυναίκες της αντιπολίτευσης

εν έχουν τέλος όμως οι εξαλλοσύνες των «αρίστων του Μουριάδη. Σε έξαλλη κατάσταση ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ που θα ετοιμάσει μια συνεργασία με τον Κρατικό θέατρο και θα σκηνοθετήσει ο ίδιος με αμοιβή 3.700 ευρώ και θα ετοιμάσει την μουσική επένδυση ο υιός Γκόνη με περίπου αντίστοιχή αμοιβή.
@ Λεφτά όμως υπάρχουν αφού προχθές η διοίκηση των αρίστων ψήφισε προϋπολογισμό για το φεστιβάλ Φιλίππων 85.000 ευρώ χωρίς να γνωρίζουν ούτε τα μέλη της πλειοψηφίας αλλά ούτε της μειοψηφίας ποιο είναι το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ! Α, ξέχασα να σα πω ότι ο άριστος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ μαζί με τον άριστο αντιπρόεδρο μαζί με τον άριστο Γκόνη όρμισαν με όλο τον ανδρισμό τους εναντίον της πρώην προέδρου του νομικού προσώπου Κορίνας Χιώτη- Πρασσά γιατί τόλμησε να ζητήσει να μάθει για ποιον λόγο θα προσλάβουν άτομο προφανώς τις επιλογής του καλλιτεχνικού διευθυντή με αμοιβή 3.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις και ένα άλλο άτομο για να καθοδηγεί τους εθελοντές που θα δουλέψουν για το φεστιβάλ άλλες 2.000 ευρώ. Τόλμησε ακόμη η κ. Πρασσά- Χιώτη να ρωτήσει γιατί θα δοθούν 6.000 ευρώ για την παραγωγή τηλεοπτικού σποτ χωρίς να γνωρίζουν για ποιους σκοπούς θα χρησιμοποιηθούν.
@ Αυτή η συμπεριφορά του υπαλλήλου Γκόνη σε βάρος της εκλεγμένης Κορίνας Πρασσα- Χιώτη έχει ερεθίσει την αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου και ιδιαίτερα την παράταξη της πρώην δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα η οποία δια στόματος του Μπάμπη Δράκου δεσμεύτηκε ότι θα φέρει στο δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα της συμπεριφοράς αλλά και την λειτουργίας του Θοδωρή Γκόνη όπως και του άλλου άριστου Άλκη Ζοπόγλου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα