Οι δημόσιοι Γεφυροποιοί προσπαθούν να σώσουν τον Μουριάδη από το ναυάγιο

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει καλά όσοι προσπαθούν να κάνουν τους δημόσιους γεφυροποιούς και να φέρουν κοντά στον Μουριάδη της αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο. Το πρόβλημα δεν το έχει η αντιπολίτευση ώστε να ζητά να τα βρει με τον δήμαρχο. Το ζόρι το έχει ο ίδιος ο δήμαρχος που πηγαίνει από ήττα σε ήττα και συνεχίζει να λειτουργεί εμμονικά και σε βάρος των συμφερόντων του δήμου.
@ Βαρέθηκαν να ακούω από τους δημόσιους γεφυροποιούς ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ διοίκησης του δήμου και της αντιπολίτευσης για το καλό του δήμου. Πρώτον ποιο είναι το καλό του δήμου δεν μας το λέει κανείς και δεύτερον εδώ και 9 μήνες προσπαθούν όλοι να καταλάβουν τι θέλει ο Μουριάδης να κάνει για το καλό του δήμου και δεν μπορούν να το βρουν.
@ Διότι αν θεωρούν οι γεφυροποιοί ότι ο Μουριάδης φροντίζει για το καλό της Καβάλας χάνοντας όλες τις μπλέ σημαίες για τις οποίες πριν ένα χρόνο ήμασταν περήφανοι τότε υπάρχει διάσταση στο πως αντιλαμβάνεται ο δήμαρχος το καλό της πόλης και πως η αντιπολίτευση.
@ Αν πιστεύουν οι γεφυροποιοί ότι το καλό των Καβαλιωτών το στηρίζει ο Μουριάδης βάζοντας χαράτσι 50% πάνω στα δημοτικά τέλη ένταξη άλλη σημασία δίνουν στην λέξη καλό.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα