Οι κοινωνικές προτάσεις του Μάκη και η πολιτική αχρωματοψία της Στέλλας

Η πρώτη φορά που διαβάζω συγκεκριμένα μέτρα που πρόκειται να πάρει κάποιος υποψήφιος που θα αναλάβει την διοίκηση του δήμου υπέρ των οικογενειών και των παιδιών τους και αυτός είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος.
@ Είμαι σίγουρος ότι αυτά που λέει θα τα κάνει και τα χρήματα θα τα βρει γιατί ένας δήμος σαν της Καβάλας μπορεί να καλύψει μια τέτοια στήριξη.
@ Με χθεσινό του δελτίου τύπου ο Μάκης Παπαδόπουλος υπόσχεται. “Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής “ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ”, θεσμοθετούμε VOUCHER για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις και παρακολουθούν μαθήματα σε πιστοποιημένα φροντιστήρια. Καλύπτουμε το κόστος για τα 2 από τα 4 μαθήματα που οι μαθητές θα δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις. • Στηρίζουμε τουλάχιστον 150 μαθητές της Γ’Λυκείου από
όλα τα Λύκεια του Δήμου.
• Με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια, για τη στήριξη όσων έχουν πραγματική ανάγκη (βασικό εισοδηματικό κριτήριο μέχρι 25.000 ευρώ).
• Χρηματοδότηση δράσης: 210.000 ευρώ (με επέκταση του προϋπολογισμού, εφόσον χρειαστεί).
@ Μάλλον η Στέλλα Αργυρίου άλλη τηλεμαχία είδε προχθές το βράδυ και το γράφω αυτό γιατί δεν μπορεί να έκανε τις διαπιστώσεις όπως αυτές τις περιγράφει στην ανάρτηση που οποία έκανε χθες. Είναι δυνατό να λέει ότι “Αυτό που κρατάω από το χθεσινό debate είναι πως ο καθένας από εμάς ξαναθυμήθηκε τους λόγους για τους οποίους εμπιστεύτηκε την παράταξη του.
Θεωρώ πως έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που αισθάνονται ότι επιτυγχάνουν προσωπικά όταν συμβάλλουν στην κοινωνική ευημερία.
Το βάρος της ευθύνης τους και πόσο συνειδητά το μεταφέρουν είναι αυτό που είναι εκείνοι κι αυτό που εμείς χρειαζόμαστε σε θέσεις ευθύνης απ’ όσο το δυνατόν περισσότερους αιρετούς.
Δυστυχώς όμως η πολιτική, μέχρι τώρα, προσελκύει κι αναδεικνύει ανθρώπους κυρίως ικανούς στο να εκλέγονται. Το δεύτερο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός αλλά και αυτό που μπορεί να αλλάξει μόνο με τη δική μας ψήφο.
Με τις επιλογές μας.
Γιατί, πολύ περισσότερο από ανθρώπους ικανούς στο να εκλέγονται, χρειαζόμαστε ανθρώπους ικανούς στο να ανταποκρίνονται στην ευθύνη της εκλογής.
Και εγώ αυτό εχθές το είδα”.
@ Δεν μπορεί λοιπόν να είδαμε με την κ. Αργυρίου την ίδια τηλεμαχία και να καταλήξαμε ότι ο κ. Μουριάδης είναι ο ικανός για να του εμπιστευτούμε για δεύτερη φορά τις τύχες αυτού του τόπου. Αν τώρα έχει κάνει 32 εκ ευρώ αναθέσεις καταλαβαίνει κανείς όταν θα έχει και την πλειοψηφία στο
δημοτικό συμβούλιο τι άλλο θα κάνει.
@ Μάλλον η κ. Αργυρίου πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην τηλεμαχία που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα από τη συχνότητα του ΕΝΑ Channel και ίσως καταλάβει ότι το τέλος του Μουριάδη πλησιάζει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα