Οι Λαγοί του Μουριάδη και αυτοί που ψάχνουν χείμερες

Σε λαγό του Μουριάδη εξελίσσονται ο γιατρός Μιχάλης Σωτηρόπουλος και Μανώλης Κελαιδάκης ο ξάδερφος του συνδικαλιστή των πετρελαίων. Πριν από την ανακοίνωση από Παναγιωτόπουλο και Πασχαλίδη για την φωτογραφική τροπολογία που θα επιτρέψει στην «Ροδόπη» να ανοίξει θα δούμε για πόσο χρονικό διάστημα ο πρώτος βγήκε με μια ανάρτηση του και πήρε την επιβράβευση του δευτέρου με ένα λάικ ότι το κλειστό πάρκινγκ της «Ροδόπης» δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία καθημερινά.
@ Είναι μια διαπίστωση του γιατρού χωρίς στοιχεία με το μάτι αρκεί να ανοίξει τον δρόμο για την επαναλειτουργία της «Ροδόπης». Προφανώς ο Σωτηρόπουλος που ήταν από τους πρωτεργάτες της ανεξαρτητοποίησης του Γιάννη Προμούσα και της συνεργασίας του με τον Μουριάδη θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σημερινή διοίκηση του δήμου με δυνάμεις προερχόμενες από την ΝΔ.
@ Είναι πλέον ξεκάθαρό και επιβεβαιώνει αυτό που είχα γράψει προ μηνών αλλά κάποιοι έτρεξαν να με διαψεύσουν ότι κάποιοι κυβερνητικοί προσπάθησαν να παρουσιάσουν στα υψηλά κλιμάκια του Μαξίμου τον Μουριάδη ως την ιδανική λύση για τις δημοτικές εκλογές του 2023 αρκεί να στηριχθεί από το κυβερνών κόμμα. Ευτυχώς που κάποιοι και στο Μαξίμου διαθέτουν πέντε δράμια μυαλό και σταμάτησαν αυτή την ιστορία πριν ακόμη ξεκινήσει.
@ Τελικά έχω την εντύπωση ότι η ηγεσία της ΝΔ στην Καβάλα, από τους βουλευτές μέχρι την κορυφή της ΝΟΔΕ στηρίζουν τον Μουριάδη και τις παρανομίες του. Έτσι επιτρέπουν να μπει η πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ένα χώρο χωρίς άδεια λειτουργίας επιτρέπουν να ψεύδονται από τον δήμο ότι έχουν άδεια λειτουργίας για την δημοτική καπναποθήκη αφήνοντας να εργάζονται μέσα σε αυτή άτομα της «δημωφέλειας», ανέχονται την κοροϊδία με την ακτή της Καλαμείτσας, βολεύονται με τη σιωπή του δημάρχου για το «Ασημακοπούλου», κλείνουν τα μάτια στην ανικανότητα να παράγει έργο στον δήμο, δεν ενδιαφέρονται για την αυταρχική λειτουργία της διοίκηση και γενικά δείχνουν μια ανοχή μέχρι παρεξηγήσεως.
@ Εύχομαι να μη έχουμε κάποιο ατύχημα στα πάρκινγκ να μην έχουν κάποια προβλήματα στην δημοτική καπναποθήκη και στην Μεγάλη Λέσχη γιατί και ο Παναγιωτόπουλος και ο Πασχαλίδη θα είναι συνυπεύθυνοι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα