Οι πανσέδες του δήμου, το δίδυμο Μένανδρος και Ιορδάνης στον Καραμανλή

Δεν ξέρω τι του ήρθε του προέδρου του επιμελητηρίου Μάρκου Δέμπα και έπιασε πάλι στα χέρια του το παλιό εργόχειρο της επιδότησης εργασίας των επιχειρήσεων της Καβάλας. Αυτή η ιστορία νομίζω ότι έχει κλείσει και αν θέλει να την ανοίξει εκ νέου ο πρόεδρος του επιμελητηρίου θα πρέπει να την οργανώσει πολύ καλά. Θα πρέπει να συμφωνούν με το συγκεκριμένο αίτημα όλα τα επιμελητήρια της περιφέρειας, όπως και οι κυβερνητικοί βουλευτές προκειμένου να τύχει της προσοχής της κυβέρνησης.
Αν είναι να λέμε για να λέμε νομίζω ότι μόνο σκανδαλίζεται ο επιχειρηματικός κόσμος και τίποτε άλλο.
@ Αυτοί που βρέθηκαν από την Καβάλα στην Αλεξανδρούπολη και στην παρουσίαση από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη ήταν ο Ιορδάνης Παπαντίδης και ο Μέναδρος Μαρινάκης. Μάλιστα έβγαλαν και μια φωτογραφία με τον νέο περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη.
@ Φοβερές ειδήσεις ανεβαίνουν από τα υπόγεια του δήμου Καβάλας. Το πρώτο θέμα που με εντυπωσίασε και θεωρώ ότι μόνο ο δήμος Καβάλας προχωρά σε τέτοιες μεγάλες περιβαλλοντικές και οικολογικές ενέργειες είναι ότι συνεχίζει “τη δενδροφύτευση και τον καλλωπισμό με λουλούδια της πόλης, η Υπηρεσία Πράσινου του Δήμου, φύτευσε προ ημερών τρεις μεγάλης ηλικίας ελιές σε παρτέρια της πλατείας Ελευθερίας.
Επίσης, προχώρησε στη φύτευση λουλουδιών σε παρτέρια και κοινόχρηστους χώρους που συμβάλλουν με τα χρώματά τους στο εορταστικό κλίμα των ημερών”.
@ Φοβερό; Ναι μεταφύτευσε τρεις μεγάλες, δεν τις λες και μεγάλες, ελιές και όπως συμπληρώνει το δελτίο “ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Κυριάκος Σταυρίδης «οι συγκεκριμένες ελιές εκριζώθηκαν από την περιοχή Περιγιαλίου, προκειμένου να γίνουν τα τεχνικά έργα εφαρμογής του Σχεδίου Πόλης, και μεταφυτεύτηκαν στην πλατεία. Με τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πρασίνου,
την ίδια τύχη θα έχουν δεκάδες μεγάλα δένδρα, που θα συνεχίζουν τη ζωή τους μεταφυτευμένα σε άλλες περιοχές του Δήμου».
@ Ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι γίνεται αυτή η κοσμογονία από την υπηρεσία που διευθύνει ο Σταυρίδης.
@ Εκεί όμως που ο Μουριάδης τα έσπασε είναι στις δηλώσεις που έκανε για την ημέρα του παιδιού που ήτανε χθες. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι “Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού δεν προσφέρεται για απλή δημοσιοποίηση συγκινητικών μηνυμάτων, με στόχο να φανούμε συνεπείς στην ετήσια “υποχρέωση” μας.
Γλούπ. Συμπληρώνοντας ότι “Η ουσιαστική και διαρκής ενημέρωση της κοινωνίας, καθώς και η υλοποίηση ειδικών εκδηλώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα μας επιτρέψουν να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών και να αφαιρέσουμε από τα δελτία επικαιρότητας τα περιστατικά βίας εναντίον τους. Η ώρα για δράση είναι ΤΩΡΑ!”
@ Προφανώς ξεχνάει ο Μουριάδης ότι δεν στέκεται στο πλευρό των παιδιών κλείνοντας μια βιβλιοθήκη ούτε αποφεύγοντας να στηρίξει έμπρακτα τους νέους γονείς αλλά προσφέροντας μόνο ένα παγοδρόμιο και αυτό με εισιτήριο 10 ευρώ καλύπτει τις παραπάνω αδυναμίες του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα