Οι “πολιτισμένοι” Μπαχαλάκιδες ξεπροβόδησαν τον Καμπουρίδη με ένα ΟΥΣΤ και πήραν την διοίκηση της ΣΤΕΓΗΣ

Χωρίς τη συμμετοχή όσων ήταν της άποψης να μετακινηθεί η ΣΤΕΓΗ στο κτήριο που της πρότεινε η Μητρόπολη στην οδό Βενιζέλου οι Μπαχαλάκιδες εξέλεξαν νέο διοικητικό συμβούλιο με τον πρώτο να συγκεντρώνει ελάχιστους ψήφους (δέκα επτά) και να εκλέγεται πρόεδρος. Φυσικά δεν περιμένω τίποτε το σπουδαίο να πετύχει ο νέος πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ ο κ. Σταγγίδης ο οποίος θα χορεύει στους ρυθμούς που άλλοι θα επιβάλουν. Επίσης να σημειώσω, ότι ένας που αποφάσισε στην αρχή και έκανε αποδεκτή την πρόταση της Μητρόπολης και μετά πήρε τα λόγια του πίσω πως μπορεί κανείς να τον εμπιστευτεί.
@ Το επίπεδο πολιτισμού πληροφορούμε των Μπαχαλάλκιδων είναι τόσο υψηλό που όταν ο πρώην πρόεδρος ο κ. Καμπουρίδης παράδωσε τα βιβλία στην νέα διοίκηση κάποιοι τον ξεπροβόδισαν με την πολιτισμένη λέξη ΟΥΣΤ. Αυτός είναι ο πολιτισμός των Μπαχλάκιδων που φιλοδοξούν τώρα στην γενική συνέλευση που έχουν ανακοινώσει στις 18 Φεβρουαρίου να πάρουν το ΝΑΙ των μελών για να ξεκινήσουν τις νέες δράσεις αυτογελοιοποίησης τους.
@ Φυσικά η πλειοψηφία των Καβαλιώτων δεν είναι μαζί τους και προβλέπω ότι για ακόμη μια φορά θα υποστούν μια μεγάλη ήττα που θα επιβεβαιώνει ότι τέτοιες ομάδες ατόμων με αντιλήψεις παλιών εποχών έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
@ Φτάνει ποια με αυτές τις ομάδες που βάζουν εμπόδια στην πρόοδο ενός τόπου. Η ΣΤΕΓΗ έχει χρεοκοπήσει προ πολλού και οι μόνοι που δεν το έχουν καταλάβει είναι οι παλιμπεδίζοντες γέροντες.
Σήμερα η ΣΤΕΓΗ δεν έχει να δώσει τίποτε στον πολιτισμό της Καβάλας αφού έχει ξεπεραστεί από τον δήμο, από τους συλλόγους αλλά και από τους νέους που ασχολούνται με τον πολιτισμό βάζοντας τα δικά τους χρήματα για να τον κάνουν γνωστό.
@ Τη ΣΤΕΓΗ την κρατούσε μια κινηματογραφική λέσχη και αυτή έφερνε λεφτά στο ταμείο από το οποίο κρατιόταν στα πόδια της.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα