Οι πρώτες Γκάφες του δημάρχου Θάσου, κάνει εγκαίνια έργου με υπόδικο και αποδέχεται να φυλάξει αντικείμενα κλοπής

Από την πρώτη επαφή με τον νέο δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη προεκλογικά είχα διαμορφώσει την άποψη ότι είναι ένας σοβαρός πολιτικός και η εκλογή του θα έκανε καλό στο νησί.
@ Όμως με απογοήτευσε με τις τελευταίες κινήσεις του. Συγκεκριμένα δέχθηκε να κόψει προχθές την κορδέλα των εγκαινίων σε ένα πολυχώρο τον οποίο κρατούσε ο Χατζηεμμανουήλ κλειστό και είπε ο Κυριακίδης να τον ανοίξει και να τον δώσει προς χρήση. Μέχρι εδώ και μπράβο και ζήτω του. Όμως πως δέχθηκε να κόψει την κορδέλα μαζί με τον Θόδωρο Καλλιοντζή υπόδικο για την υπόθεση της «Μπουδακίδου» άσχετα αν του εύχομαι να αθωωθεί αλλά μέχρι τότε δεν μπορεί ένας δήμαρχος να κάνει μια δημόσια εμφάνιση και μάλιστα να εγκαινιάζουν μαζί ένα χώρο επειδή ο πρώην νομάρχης είχε στηρίξει το συγκεκριμένο έργο ενώ είναι υπόδικος;
@ Το δεύτερο λάθος του Λευτέρη Κυριακίδη ήτανε που δέχθηκε να φυλάξει σε χώρο του δήμου τα υλικά που πήραν κατά το κοινώς έκλεψαν οι «επαναστάτες» του νησιού από το έργο της περίφραξης της κεραίας. Αυτό λέγεται αποδοχή κλοπιμαίων κάτι που το ξέρει ως δικηγόρος ο νέος δήμαρχος και είναι παράνομο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα