Οι «133» της ΒΦΛ, ο Δημοσθενόπουλος με τις πικρίες του και ο εσωτερικός πόλεμος κατά του Μέτιου

@ Είναι άθεος είναι ακομμάτιστος είναι και ψεύτης. Ποιος είναι;
@ Δεν ξέρει τι να κάνει η Τάνια για να διατηρείται στην επικαιρότητα. Έτσι μετά τις πρώτες ομαδικές απολύσεις από το γκρουπ των «133» της ΒΦΛ πήραν σειρά τα πετρέλαια και η συμφωνία με τον Ευρωβουλευτή Αρβανίτη να καταγγείλουν στο Ευρωκοινοβούλιο τη στήριξη τους με 100 εκ. ευρώ ενώ ετοιμάζονται απολύσεις όπως λένε.
@ Φυσικά το θέμα των «133» είχε παραγίνει και δεν πήγαινε άλλο. Δεν μπορεί να εταιρεία να ταΐζει εργάτες που δεν εργάζονται. Και τόσα χρόνια που τους κράτησε πολύ ήταν. Κάποιοι από αυτούς έχτισαν πολιτικές καριέρες και κάποιοι φούσκωσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
@ Στο θέμα τον πετρελαίων φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε απλά ο Αρβανίτης και η Τάνια πουλάνε φιλεργατικότητα.
@ Με αυτά και με αυτά προσπαθούν να κρατήσουν κοντά τους όλους αυτούς που τους πιστεύουν ότι ενδιαφέρονται γι΄ αυτούς.
@ Μέχρι το τέλος του μήνα ο πρώην πρόεδρος του επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης παντρεύει την κόρη του Ιουλιέτα στην Αθήνα. Να τη χαίρεται και να την βλέπει πάντα ευτυχισμένη.
@ Ακούω ότι πολλοί είναι οι δυσαρεστημένοι από το χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ με τον Θόδωρο Μουριάδη που τον στήριξαν και τώρα κάνει πως δεν τους γνωρίζει. Ένα παράδειγμα είναι η απουσία του Δημοσθένη Δημοσθενόπουλου από τις εκδηλώσεις για την πρόεδρο της Δημοκρατίας που παρόλο που είναι από τους πρώτους ως πρώην υπουργός στη λίστα του πρωτοκόλλου δεν πήρε πρόσκληση από τον δήμο.
@ Ένα παράδειγμα είναι ο Δημοσθενόπουλος. Σαν τον πρώην υπουργό είναι και άλλοι που ο δήμαρχος τους αγνοεί επιδεικτικά όταν πριν από 2 χρόνια ζητούσε να τον βοηθήσουν και το έκαναν. Ας πρόσεχαν θα πω εγώ.
@ Δεν ξέρω τι έχουν κάποιοι στο μυαλό τους για την περιφέρεια αλλά να τους πω ότι δεν μπορούν να αλλάξουν έτσι το σημερινό περιφερειάρχη και να βάλουν κάποιον άλλο. Ο Μέτιος είναι αυτός που θα κάνει τις εκλογές το 2023 και με το χρίσμα της ΝΔ.
@ Τι γίνεται βρε αδέλφια με εκείνο το ΒΙΟΠΑ που θα το ανασταίνατε και είχατε έτοιμους τους επενδυτές για να σηκώσουν φουγάρα. Φυσικά τίποτε δεν κάνατε και το θέμα παραμένει εκεί που βρισκόταν. Δηλαδή στο τίποτε.
@ Δεν ξέρω τι λένε οι ξενοδόχοι εγώ ξέρω αυτό που βλέπω και βλέπω είναι ότι από τον περασμένη εβδομάδα στην αγορά της Καβάλας κυκλοφορούν Βούλγαροι και Ρουμάνοι.
@ Για να δω θα κάνει δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα ο Μουριάδης ή θα το αποφύγει γιατί ξέρει τι τον περιμένει;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα