Όταν κατασκευάζουν χειροκροτητές

Μάλλον πλάκα κάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Χατζηγεωργίου και με τα γραφόμενα του θέλει να πειράξει τον Μάρκο Δέμπα. Αν δεν θέλει να τον πειράξει τότε μάλλον πρέπει να έχει πάρει και αυτός μια σφυρίχτρα και σφυρίζει ότι του λένε από το επιμελητήριο. Έγραψε λοιπόν ότι «Αποδέκτης δεκάδων συγχαρητηρίων έγινε το πρωί της Δευτέρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας, από διάφορους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Καβάλας, μ’ αφορμή την τιμητική εκδήλωση εορτασμού των 100 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου.
Όπως βέβαια και σε Πανελλαδικό επίπεδο, η όλη διοργάνωση έγινε γνωστή από σχετικά δημοσιεύματα και αναφορές, αφού τα κορυφαία στελέχη της διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, παραβρέθηκαν τιμητικά, γι αυτό το λόγο στην Καβάλα, το περασμένο Σάββατο 16 Νοεμβρίου.
Κατά την διάρκεια μάλιστα της εκδήλωσης του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κων/νος Μίχαλος, απένειμε σχετικό τιμητικό έπαινο στον κ. Μάρκο Δέμπα, αναγνωρίζοντας το έργο του, αλλά και την συνεισφορά του στο θεσμό του Επιμελητηρίου».
@ Από ποιους αναρωτήθηκα πήρε συγχαρητήρια ο Δέμπας όχι μόνο από τους Καβαλιώτες επιχειρηματίες αλλά και από τους Έλληνες τους Αμερικάνους και τους Κογκολέζους. Τι λέει το στόμα του Χριστιανού Κωνσταντίνου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα