Όταν ο Κλειτσιώτης έμεινε από λάστιχο και όσοι θέλουν την ησυχία τους είναι ρουφιάνοι κατά τον κ. Γούλα

Όλο και περισσότεροι έρχονται στα λόγια μου ότι ο Ντίνος Κλειτσιώτης δυσκολεύεται να σχηματίσει ένα αξιόμαχο συνδυασμό. Αυτή του η αδυναμία πλησιάζει στην άποψη ότι στο τέλος δεν θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2023.
@ Φαίνεται ότι και οι νονοί της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές αδυνατούν να πείσουν κάποιους να μπουν στο ψηφοδέλτιο του αφού βλέπουν ότι είναι μια θνησιγενής υποψηφιότητα.
@ Αν έχω καταλάβει σωστά το σχέδιο του Κώστα Φραγκογιάννη να φέρει τον πρωθυπουργό στην Καβάλα για να μιλήσει για την αμφιβόλου σοβαρότητας επένδυση της μονάδας παραγωγής αιθυλικής αλκοόλης απέτυχε και μαζί του και όλοι αυτοί της δημαρχικής ομάδας που στηρίζεται στις καλές σχέσεις του υφυπουργού με τον πρωθυπουργό.
@ Το έργο είχε στηθεί καλά ώστε νάρθει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καβάλα να πάει στην “Μεγάλη Λέσχη” ώστε να παρουσιασθεί ως οικοδεσπότης ο Θόδωρος Μουριάδης και να παίξει το χαρτί της στήριξη στο πρόσωπο του από την ΝΔ. Κάτι τέτοιο φυσικά είχε αποκλειστεί από το Μαξίμου το οποίο έχει κατατάξει τον Μουριάδη στους υποστηρικτές των απολυμένων στην ΒΦΛ και τα πετρέλαια και αντιτιθέμενο στον νόμο περί μαζικών απολύσεων.
@ Να πω ότι από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καβάλα προσδοκούσε πολιτικά οφέλη και ο Κώστας Φραγκογιάννης που θα ζύγιζε την απήχηση της πρωτοβουλίας του στον κόσμο της Καβάλας ώστε να τολμήσει να μπει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Δεν νομίζω ότι του βγήκε.
@ Δεν έχω καταλάβει όπως λέει ο κ. Γούλας ο οποίος ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Δήμητρας Τσανάκα γιατί είναι ρουφιάνοι όσοι δεν αντέχουν την ηχορύπανση την ώρα της κοινής ησυχίας από τα διάφορα γλέντια που στήνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι; Γιατί πρέπει να ανέχονται κάποιοι που την άλλη μέρα θα πάνε από τις πρώτες πρωινές ώρες στην δουλειά τους να ξεχειλώνουν κάποιοι ένα μαζικό γλέντι που πρέπει να τελειώσει όταν τελειώνει και το θερινό ωράριο κοινής ησυχίας;
@ Τι ωραία κ. Γούλα να βάζετε την ταμπέλα του ρουφιάνου στον καθένα που δεν έχει τα δικά σας κέφια και μάλιστα αφού ανέχθηκε το πατιρντί μέχρι ενός επιτρεπτού ορίου.
@ Δεν νομίζω ότι καταγγέλλουν όπως λέτε τις διάφορες συναθροίσεις γιατί δεν θέλουν να χαρούν κάποιοι. Είναι εύκολο να το λέτε χωρίς να γνωρίζετε σε τι κατάσταση είναι αυτός που το κατήγγειλε το γλέντι. Αλλά θέλετε να γίνεται αρεστός και δεν ξέρετε πως.
@ Να σας πω ότι προχθές η αστυνομία χρειάστηκε να παρέμβει και να σταματήσει το γλέντι που έστησαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Παληού και του Περιγιαλίου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα