Ούτε σκόρδο έφαγαν ούτε σκορδίλα μύρισαν στο ΔΗΠΕΘΕ και ο Προμούσας ο Αλχημιστής

@ Όλα καλά. Ούτε σκόρδο έφαγαν ούτε σκορδίλα μύρισαν στο ΔΗΠΕΘΕ. Έτσι δεν πειράζει αν δεν δέσμευσαν τους συγγραφείς τουλάχιστον να ερωτηθεί το ΔΗΠΕΘΕ για την εκτύπωση των κειμένων τους σε βιβλίο με κερδοσκοπικά χαρακτήρα. Δεν πειράζει που άλλος εκδότης τύπωσε το βιβλίο και άλλος το πουλάει. Δεν πειράζει που για λογαριασμό του ιδιώτη εισπράττει τα χρήματα από τις πωλήσεις των βιβλίων εργαζόμενη της «δημωφέλειας».
@ Όλα αυτά κατά τον κύριο Μποζούδη δεν είναι σοβαρά. Φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι σκότωσε άνθρωπο αλλά όταν εν γνώσει του λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων του ΔΗΠΕΘΕ γιατί δεν είχε προβλέψει να δεσμεύσει τους συγγραφείς ότι έχει το νομικό πρόσωπο δικαιώματα επί των πνευματικών δικαιωμάτων; Αυτό για τον κ. Μποζούδη δεν είναι σοβαρό;
@ Δεν τελειώνει ο κ. Μποζούδης μόνο με τον ισχυρισμό ότι όλα τα κάνω γιατί θέλω να αντιπολιτευτώ τον ίδιο, τον Γκόνη και τον δήμαρχο. Εγώ απλά δείχνω ότι υπάρχει μια περίεργη διαδρομή που την καλύπτει λέγοντας ότι όλα τα λέω γιατί αντιπολιτεύομαι το ΔΗΠΕΘΕ.
@ Προσπαθεί εδώ και τρεις μέρες ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Προμούσας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προκειμένου να καλύψει τους λάθους υπολογισμούς του με τα δημοτικά τέλη. Λέει μάλιστα προφητικά ότι το τρίτο τρίμηνο φέτος δεν θα παρουσιασθούν τέτοιες εισπράξει από τα δημοτικά τέλη όπως το δεύτερο και είναι σαν να το εύχεται για να φανεί ότι είχε δίκαιο που έλεγε και αυτός ότι δεν πρέπει να γίνουν μειώσεις στα δημοτικά τέλη.
@ Ότι και να λέει ο Προμούσας ένα έχω να πω ότι στο εξάμηνο είναι μέσα στις προβλέψεις για την κάλυψη του προϋπολογισμού παρά τη μείωση κατά 40% των δημοτικών τελών.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα