Ούτε στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης θα μιλήσουν για τα οικονομικά του δήμου

Βλέποντας την ημερησία διάταξη του δημοτικού συμβουλίου που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη περίμενα να δω το θέμα που είχαν αφήσει και δεν το είχαν συζητήσει λόγω της παρέλευση της ώρας στο προπερασμένο δημοτικό συμβούλιο και αφορούσε τα οικονομικά του δήμου. Όμως δεν το είδα πουθενά παρόλο που έλεγαν κάποιοι από την διοίκηση του δήμου ότι θα το φέρουν προς συζήτηση ώστε να δώσουν απαντήσεις σε όλους αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα.
@ Εκτός και αν με το τελευταίο θέμα στην ημερησία διάταξη που είναι «Έγκριση απολογισμού του Δήμου Καβάλας Οικονομικού Έτους 2019» εννοούν ότι θα γίνει συζήτηση γενικά και για τα οικονομικά του δήμου!
@ Δεν ξέρω τι σκέφθηκαν πάλι στην διοίκηση του δήμου και έστριψαν δια του αρραβώνος.
@ Είδα ότι έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης ένα θέμα που υποτίθεται ότι το είχαν κλείσει με την απόφαση που είχαν πάρει στο διοικητικό συμβούλιο της «δημωφέλειας» και αφορούσε την αποζημίωση 4 μηνών προς τον πρώην πρόεδρο της επιχείρησης τον κ. Σαρηγιαννίδη. Γιατί το φέρνουν το συγκεκριμένο θέμα προς έγκριση της δαπάνης στο δημοτικό συμβούλιο δεν το γνωρίζω αλλά φοβάμαι ότι το φέρνουν για να το κάψουν. Φαίνεται σκέφτηκαν το ρεζιλίκι και είπαν να το καλύψουν με μια απόφαση αρνητική του δημοτικού συμβουλίου. Πονηριές…
@ Θα προηγηθεί του δημοτικού συμβουλίου η συνεδρίαση την Τρίτη της οικονομικής επιτροπής που τα θέματα της κοντεύουν να είναι περισσότερα από αυτά του δημοτικού συμβουλίου. Στην οικονομική επιτροπή ο Μουριάδης αισθάνεται άνετα αφού έχει την πλειοψηφία και μπορεί να περνά ότι θέλει κάτι που δεν μπορεί να το κάνει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που είναι μειοψηφία.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα