Πάγωσε από τις εξελίξεις ο Κλειτσιώτης και ο Μουριάδης αραχτός και λάιτ

Ανήμπορος να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ντίνος Κλειτσιώτης ο οποίος κατά τον προσφιλή του τρόπο κλείστηκε στο καβούκι του και περιμένει τον από μηχανής θεό να του χαράξει την νέα πολιτική του πορεία.
@ Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος θεός για τον Ντίνο αφού και αυτόν τον Μπάμπη του είπαν από την Αθήνα να συμμαζευτεί γιατί τώρα προέχουν οι βουλευτικές εκλογές και όχι οι δημοτικές.
@ Πληροφορήθηκα επίσης ότι μετά την διάλυση του “γάμου” με την Ιωσηφίδου, ο Κλειτσιώτης δέχθηκε έντονη κριτική από μεγάλη μερίδα των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων που είχε ανακοινώσει και αρκετοί από αυτούς του εξέφρασαν ανοιχτά τις επιφυλάξεις αν θα πρέπει να συνεχίσουν να το στηρίζουν.
@ Δεν ακούνε δεν ακούνε εκεί στον δήμο που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι στο θέμα του κυκλοφοριακού στο κέντρο της Καβάλας. Εδώ και 4 χρόνια που ανέλαβαν την διοίκηση του δήμου δεν κατάφεραν να διαλύσουν το παράνομο πάρκινγκ στην είσοδο της οδού Βενιζέλου από το κόμβο του Φαλήρου αφήνοντας να σταθμεύουν δεκάδες αυτοκίνητα τα οποία δημιουργούν πολλά προβλήματα.
@ Θα μου πείτε τώρα ποιο πρόβλημα κατάφεραν να λύσουν; Δεν θα σας αδικήσω. Δεν μπόρεσαν εδώ και 4 χρόνια μια υπόθεση στο πιάτο η δημιουργία του δημοτικού λιμενικού γραφείου να την τελειώσουν και παραμένουν όλα τα λιμάνια του δήμου ακόμη “ορφανά”.
@ Έκλεισαν για ψηφοθηρικούς λόγους τα μάτια στο παράνομο κτίσμα των ερασιτεχνών αλιέων στα “σφαγεία” το οποίο είναι μια κακογραφία για την περιοχή όπως και τα εγκαταλελειμμένα σκάφη δεκαετιών.
@ Επίσης άφησε στην τύχη της ο Μουριάδης την περιοχή του “καρνάγιου” και αν δεν του είχε δώσει η Τσανάκα την εργολαβία του έργου του δρόμου μπροστά από το παλιό νοσοκομείο έτοιμη ακόμη θα το
μελετούσε πως να το κάνει.
@ Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο.
@ Είναι να τρελαίνετε κανείς με τις υποκριτικές ευαισθησίες της διοίκησης του δήμου για τα αδέσποτα.
Με δελτίο τύπου από τα υπόγεια του άσπρου κτηρίου ξεχείλισε όλη η ευαισθησία δημάρχου και αντιδημάρχου για το αδέσποτο που βρέθηκε στην θάλασσα άγνωστο σε μένα κάτω από ποίες συνθήκες,
Ο δήμαρχος ξέχειλος από τις φιλοζωικές του ευαισθησίες έγραψε. “ Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Απόστολος Μουμτσάκης, καταγγέλλουν τον φερόμενο ως δράστη για την εγκληματική ενέργειά του και δηλώνουν ότι ο Δήμος συμμετέχει στην εύρεση του ασυνείδητου
και την επιβολή της δέουσας τιμωρίας του”.
@ Θέλω να ρωτήσω τον ευαισθητούλη δήμαρχο και αντιδήμαρχο γνωρίζουν πως έγινε το περιστατικό και αν αυτός που απώθησε το ζώο βρέθηκε σε πανικό; Φυσικά τον Μουριάδη και τον Μουμτσάκη δεν του αφορούν τέτοιες λεπτομέρειες. Αρκεί δείξουν την υποτιθέμενη ευαισθησία τους για τα αδέσποτα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα