Παίζει το ΚΙΝ.ΑΛ το παιχνίδι του Σύριζα επιτιθέμενο στον ΒΦΛ, ποια συμφέροντα εξυπηρετεί;

Ποια τελικά είναι η σκοπιμότητα βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που εκλέγονται στου «διαόλου τη μάνα» που λέει και ο λαός μας όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Γιώργος Μουλκιώτης, Βασίλης Κεγκέρογλου, να έχουν τόση κάψα για τα Λιπάσματα Καβάλας;
Το χειρότερο όλων είναι ότι ταυτίζονται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι το κάνουν για να εισχωρήσουν στην διεύρυνση του Τσίπρα που θέλει ένα ενιαίο κόμμα την Προοδευτική Συμμαχία!
Βέβαια το ΚΙΝΑΛ τελευταία μας έχει μπερδέψει εφόσον από τη μια συντάσσεται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη στελέχη του φλερτάρουν άγρια με την ΝΔ.
Κάποιοι μάλιστα τους χαρακτηρίζουν πολιτικά ρετάλια, αλλά κάποιοι άλλοι πιο ρομαντικοί θέλουν την αυτοτέλειά τους στον χώρο της Κεντροαριστεράς, τρομάρα τους!
Όμως τι να ξέρουν οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ απλά ικανοποιούν το μένος τοπικών παραγόντων που εμμονικά ασχολούνται με τη συγκεκριμένη βιομηχανία για άγνωστο λόγο. Αυτή είναι η πολιτική παρουσία του ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα να συκοφαντεί μια βιομηχανία που μέχρι σήμερα δεν έδωσε δικαιώματα σε θέμα ασφάλειας. Θα έλεγα φθηνή πολιτική που δεν βρίσκει πολλούς για να συγκινήσει εκτός από το γκρούπ των 135 μονίμως διαμαρτυρομένων αλλά καλά αμειβομένων.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα