Πάτωσε το πυλοθεραπευτήριο και το φεστιβάλ Φιλίππων θα πουν κάτι γι΄ αυτό ο Αγγελίδης και ο Μποζούδης

@ «Άλλη μια καταστρεπτική χρονιά για τα λασπόλουτρα Κρηνίδων. Κοντά στα 6.000 τα εισιτήρια για φέτος!». Γράφει σε σχόλιο της η Πρωτοβουλία Φιλίππων Πολιτεία. Και συμπληρώνει ότι «κάθε πέρυσι και καλύτερα για τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων. Για να βρούμε μια χρονιά με θετικό πρόσημο πρέπει να ανατρέξουμε στα χρόνια του δήμου Φιλίππων. Για φέτος τα εισιτήρια που θα κοπούν υπολογίζονται στα 6.000, στην καλύτερη περίπτωση, καθώς μέχρι και τον Αύγουστο είχαν κοπεί μόλις 4.000! Όταν πέρυσι κόπηκαν 30.000 ( φυσικά δεν ισχύει αυτός ο αριθμός, πολύ λιγότερα κόπηκαν ) και η επιχείρηση είχε παθητικό 100.000 ( μόνο από ένα έτος ). Να θυμίσουμε πως επι δήμου Φιλίππων η επιχείρηση έκοβε 60.000 εισιτήρια και έμεις κάναμε παράπονά πως θα πρέπει να περάσουμε τα 100.000».
@ Όμως θα ήθελα να ακούσω αν τα νούμερα που δίνουν είναι σωστά και παράλληλα ποιο είναι το κόστος της λειτουργίας φέτος των λασπολούτρων. Θα περιμένω τον πρόεδρο Αγγελίδη να πει κάτι επ΄ αυτού όπως και για πολλά άλλα. Εκτός και αν προτιμήσει πάλι την ασφάλεια των στημένων συνεντεύξεων.
@ Τον απολογισμό της δράσης του ΔΗΠΕΘΕ για το καλοκαίρι περιμένω να κάνει και ο πρόεδρος του κ. Μποζούδης. Οι παραστάσεις έχουν τελειώσει είμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν ακούσαμε τίποτε από νούμερα.
@ Όμως αν ο δήμαρχος εδώ και ένα χρόνο μας κοροϊδεύει ότι θα μιλήσει για τους στόχους του και δεν το έκανε όπως δεν θα κάνει και τον απολογισμό του γιατί ο Αγγελίδης και ο Μποζούδης να μπουν στον κόπο και να εμφανίσουν την γύμνια τους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα