Ποιος αφήνει 40 άτομα εν μέσω πανδημίας να παίζουν χαρτιά σε αίθουσα του ΚΑΠΗ του Βύρωνα;

Δεν καταλαβαίνω τι δεν έχουν καταλάβει όσοι από την συμπολίτευση και αντιπολίτευση στο νομικό πρόσωπο της αλλυλεγγύης ψήφισαν στο να επιτραπεί στην Λέσχη του Μπριτς να χρησιμοποιούν την αίθουσα του ΚΑΠΗ του Βύρωνα προκειμένου να συναντιούνται και να παίζουν δύο φορές την εβδομάδα.
@ Προφανώς όσοι συμφώνησαν να δοθεί ο συγκεκριμένος χώρος δεν έλαβαν υπόψη τους ότι απαγορεύεται να συναντιούνται κοντά στα σαράντα άτομα δύο απογεύματα την εβδομάδα ενώ απαγορεύεται λόγω covid-19 οι μαζικές συναθροίσεις.
@ Αν λοιπόν προκύψει κάποιο κρούσμα που δεν είναι απίθανο παρόλο που το απεύχομαι τότε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη ο Ξουλόγης ή ο δήμαρχος που τον υποχρέωσε να το κάνει;
@ Αλλά υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Πως δίδεται ο χώρος χωρίς να έχουν κάνει μια συμφωνία με τις υποχρεώσεις της Λέσχης μπριτς αλλά και την καλύψει των εξόδων σε θέρμανση και νερό; Ποιος είναι αυτός που ανοίγει τον χώρο όταν μαζεύονται για να παίξουν; Κάποιο μέλος της λέσχης ή κάποιος εργαζόμενος του δήμου που τον πληρώνουν οι Καβαλιώτες για να κάνει τα ρουσφέτια του ο Μουριάδης;
@ Αλλά το πιο σοβαρό είναι αυτό που ανέφερα πρώτο. Ότι λόγω της πανδημίας ο χώρος των ΚΑΠΗ έχει κλείσει για εργαζόμενους και τα μέλη του αλλά δίδεται για να παίζουν κάποιοι χαρτιά!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα