Ποιος είναι δήμαρχος της Καβάλας ο Μουριάδης ή η Ταβουλτζίδου

@ Τελικά ποιος είναι δήμαρχος Καβάλας, ο Μουριάδης ή η Ταβουλτζίδου. Αυτή αποφασίζει αν θα πάει καθαρίστρια στο δημοτικό ωδείο αυτή συμμετέχει στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου και ο δήμαρχος ταξιδεύει πάνω κάτω στην Αθήνα.
@ Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του δήμου έμαθα ότι ο δήμαρχος από προχθές βρίσκεται στην Αθήνα και ένας από τους λόγους που επισκέφθηκε την πρωτεύουσα αυτή τη φορά ήταν και η κηδεία του Πέτρου Ζουμπουλάκη όπου εκφώνησε τον επικήδειο.
@ Εκτός από τον ίδιο δεν γνωρίζω αν άλλος γνώριζε ότι ο δήμαρχος θα εκφωνήσει τον επικήδειο αλλά ούτε και αν θα καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του δήμου.
@ Αν συμπεριφέρθηκε σωστά είναι στην κρίση του καθενός.
@ Γυρίζω όμως στην διευθύντρια την κ. Ταβουλτζίδου. Μου είπαν ότι όποτε πάει για ψώνια σε γνωστό σούπερ- μάρκετ στην περιοχή του Περιγιαλίου η κ. διευθύντρια πετάγεται και σε μερικές δημοτικές υπηρεσίες της περιοχής για να δικαιολογήσει προφανώς την μετακίνηση της.
@ Αφού κάνει τέτοιου είδους επισκέψεις η κ. Ταβουλτζίδου δεν έχει δει ότι δεν υπάρχει καθαρίστρια στο τμήμα του ηλεκτροφωτισμού και του πρασίνου; Δεν ξέρω ποιον θέλει να τιμωρήσει αλλά σε αυτό δουλεύει και συγγενικό της πρόσωπο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα