Ποιος θα πληρώσει τις 70.000 ευρώ για τις 5 μέρες προκειμένου κάποιοι να τραγουδήσουν και να Ψάλλουν; Υπερβολικά ποσά εν μέσω υγειονομικών απαγορεύσεων κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτε

Το διάβαζα και δεν το πίστευα. Το μουσικό σχολείο και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση προτείνουν στην αντιπεριφέρεια της Καβάλας να αναλάβει τη συνδιοργάνωση «εκδηλώσεων προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου» στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων με τον τίτλο «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδίᾳ…ηχώ μνήμης» που θα γίνουν στην πόλη μας από τις 13 έως τις 17 Μαΐου 2021.
@ Γιατί θα μου πείτε μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή η είδηση; Να σας πω. Διότι το κόστος που έχουν υπολογίσει οι διοργανωτές ανέρχεται στις 69.165 ευρώ και αναρωτιέμαι ποιοι θα είναι αυτοί οι φορείς που θα θελήσουν να καλύψουν ένα τόσο μεγάλο ποσό όταν την περίοδο αυτή των υγειονομικών μέτρων είναι πολυτέλεια μια τέτοια εκδήλωση.
@ Νομίζω ότι επειδή δεν θα βρεθούν πολλοί ενδιαφερόμενοι το κόστος θα το επιβαρυνθούν η αντιπεριφέρεια και ο δήμος. Λεφτά υπάρχουν για τέτοια πολιτιστικά γεγονότα αλλά για να στηριχθούν η αγορά και οι επαγγελματίες όχι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα