«Πολιτικάντης και ουραγός»

Διαβάσαμε το ΔΤ που έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας σχετικά με την αναγκαιότητα να συμπεριλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού τον αρχαιολογικό χώρο Φιλίππων σε αυτούς που διαθέτουν δωρεάν wi-fi και αναρωτηθήκαμε πως κάποιος μπορεί, όχι μόνο να είναι ουραγός, αλλά να το διαφημίζει κιόλας.
Δεν φθάνει που δεν κατάφερε ο κ. Αντωνιάδης να είναι ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων εντός αυτών που συμφωνήθηκε να παρέχει η cosmote δωρεάν wi-fi στους επισκέπτες, έρχεται και εκδίδει και Δελτίο Τύπου ώστε να διαφημίσει την αποτυχία του. Διότι ο Αντιπεριφερειάρχης πρέπει να έχει υπόψη του ότι εκ των προτέρων οφείλει να παρεμβαίνει! Ενώ εκ των υστέρων δεν θα πετύχει τίποτε απλά μέσα στην πολιτικάντικη αγωνία του θα διαφημίζει, χωρίς να το καταλάβει, την αποτυχία του και την αναποτελεσματικότητά του!
Γιατί η εκ των υστέρων επιστολή του στην Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με το θέμα και το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αυτό μαρτυρά. Μάλιστα προκύπτει κι ακόμη ένα συμπέρασμα ενώ ο κ. Αντωνιάδης συναντήθηκε προ καιρού με την κα Μενδώνη φαίνεται πως δεν κατάφερε να την πείσει σχετικά με την σπουδαιότητα του Αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων.
Φυσικά όλο αυτό δεν είναι απλά μία πολιτική διαπίστωση. Δυστυχώς για άλλη μία φορά η διοίκηση της ΠΕ Καβάλας καταφέρνει και ζημιώνει τον νομό Καβάλας φέρνοντας τον σε θέση ουραγού.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα