Πόσα φαναράκια πουλήθηκαν τελικά;

Τι έγινε ω, ρε πατριώτες με τα φαναράκια; Τελικά πόσα πουλήθηκαν; Διότι η action team και ο δημοτικός σύμβουλος που δέχθηκε το νούμερο που του είπαν ο κ. Μιχαηλίδης λένε ότι διέθεσαν 2.000 φαναράκια. Κάποιοι αυτήκοες μάρτυρες άκουσαν σε ανακοίνωσης κάποιων διοργανωτών που μιλούσαν ότι είχαν διαθέσει 2.500 φαναράκια και πήγαιναν καρφί για τα 5.000.
@ Άρα τα 1.500 ευρώ που εμφανίζονται στον απολογισμό του Μιχαηλίδη ως έξοδα για την αγορά των φαναριών δεν είναι για 2.000 φαναράκια αλλά για 5.000 φαναράκια. Οπότε μιλάμε αν πουλήθηκαν όλα μόνο από αυτά έγινε τζίρος 15.000 ευρώ.
@ Τότε πως εμφανίζεται τζίρος 6.000 ευρώ δεν ξέρω.
@ Επίσης θέλω να ρωτήσω τον δημοτικό σύμβουλο του Μουριάδη τον κ. Μιχαηλίδη δεν είδε ότι υπήρχαν διαφημίσεις κάποιων επιχειρήσεων στο χώρο όπου έλαβε χώρα το δρώμενο; Αυτά δεν αναρωτήθηκαν οι σύμβουλοι ήταν τσάμπα ή πληρώθηκαν και δεν εμφανίζονται πουθενά;
@ Εκτός αν ο κ. Μιχαηλίδης ξέρει ότι υπήρξε μια άλλη εταιρεία που εισέπραξε τις χορηγίες. Αν είναι όμως έτσι προφανώς ο δήμος έχει κάποιες ευθύνες που επέτρεψε να λειτουργήσει παράλληλα και μια δεύτερη κερδοσκοπική επιχείρηση που αλλοίωσε το πνεύμα του εθελοντισμού, λέμε τώρα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα