Πρώτη επαφή με την πεσμένη γέφυρα της Καβάλας… για την μελέτη των τριών σεναρίων

Επιτέλους μετά από πολλούς μήνες χθες Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, το μεσημέρι, τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε.», βρέθηκε στο σημείο όπου τον Νοέμβριο του 2018 είχε καταρρεύσει τμήμα της γέφυρας στον δρόμο του παλιού νοσοκομείου Καβάλας.

Όπως υπογράμμισαν τα στελέχη του τεχνικού κλιμακίου της εταιρείας, στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η αποκατάσταση του τμήματος της γέφυρας που έπεσε θα προχωρήσει πολύ γρήγορα, καθώς όπως τόνισαν με έμφαση, έχουν πάρει εντολή για να κάνουν γρήγορες κινήσεις, ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες μελέτες.

Οι μελέτες αυτές θα εκπονηθούν από εξωτερικούς συνεργάτες, ενώ τη διαχείριση των μελετών θα έχουν τα στελέχη της ”Εγνατία Οδός Α.Ε.”, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα έργα.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα, τα στελέχη του τεχνικού κλιμακίου της εταιρείας απάντησαν αρνητικά, καθώς είπαν ότι πρέπει πρώτα να δουν όλα τα δεδομένα, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό.

Παρών στο σημείο ήταν και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καβάλας, Θωμάς Καραβάς, ο οποίος σε ερώτηση για το αν έχει επιδεινωθεί η κατάσταση στο σημείο όπου κατέπεσε το τμήμα της γέφυρας, απάντησε ότι αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί, καθώς, όπως σημείωσε, αυτό θα το απαντήσουν οι ειδικοί και τα συνεργεία που θα εξετάσουν τη γέφυρα.

Όπως είπε ακόμη ο κ. Καραβάς η επίσκεψη που έγινε χθες στο σημείο ήταν η πρώτη από άλλες που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα