Ράους του Αναστασιάδη στον Αλέκο από το δημαρχείο και ο νταλκάς του Γιάννη με τις καπναποθήκες

Αύριο από την νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ κλήθηκαν να παραβρεθούν στα γραφεία όλα τα εκλεγμένα μέλη στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως και οι διορισμένοι στους διάφορους οργανισμούς του δημοσίου προκειμένου να συντονιστούν και να δώσουν μαζί την μάχη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
@ Επειδή στην εκλογική αναμέτρηση που πέρασε δεν έκαναν και πολλά πράγματα τα μέλη του κόμματος είπαν τώρα να σώσουν ότι σώζεται για να μη χάσουν ότι κατέχουν.
@ Τι έγινε Αλέκο; Πήγε να πουλήσεις πάλι μαγκιά Αλέκο αλλά στην Ελευθερούπολη αυτή δεν πέρασε και ο Φίλιππος Αναστασιάδη σε έβγαλε καροτσάκι από το δημαρχείο. Ο Ιρανόκαναδός Αλέκος με τις τίγρεις πήγε να περιφράξει το οικόπεδο της αλάνας της Ηρακλείτσα που πήρε από το ΤΑΙΠΕΔ για να κλείσει μέσα στα σύρματα και τα 47 στρέμματα των κοινοχρήστων χώρων προκειμένου να τα χτίσει.
Αλλά δεν πρόλαβε γιατί ο Αναστασιάδη κατάλαβε τι πήγαινε να κάνει και τον μπλοκάρισε.
@ Βρε Γιάννη με δύο νι τι νταλκά βαράς με τις καπναποθήκες που βρίσκονται πίσω από το δημαρχείο και προσπαθείς μέσω των συνεντεύξεων που δίνεις σε καθημερινή βάση στις σφυρίχτρες να μας πεις ότι υπάρχει πιθανότητα να τις πάρει ο δήμος; Μήπως κρύβεις κάτι;
@ Βρε Βαγγέλα και Μανωλιώ πάλι σε λάθος άλογο ποντάρατε.
@ Την ερχόμενη Δευτέρα σύμφωνα με τον Ανέστη Τσουρουκίδη θα είναι γνωστό το αποτέλεσμα του κοινού γκάλοπ της Ιωσηφίδου και του Κλειτσιώτη και θα ανακοινωθεί ο επικεφαλής του κοινού ψηφοδέλτιου.
@ Κάτι περίεργα ακούω δεξιά και αριστερά ότι ξεφουρνίζει ο Δράκος και αν αυτά που μου είπαν ότι λέει τότε θα είναι για κρέμασμα.
@ Συνεχίζει ο πρόεδρος Χρόνης να μη πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Δεν ξέρω που έχει φτάσει το χρέος της ΔΕΥΑΚ αλλά σίγουρα θα υπερβαίνει τα 2 εκ ευρώ.
@ Το έχει ξεχάσει ο πρόεδρος Απόστολος Χρόνης το έργο της σύνδεσης του δικτύου ύδρευση του πρώην δήμου Φιλίππων με το αγωγό που φέρνει το νερό στην πόλη της Καβάλας από το Κεφαλάρι.
@ Ακόμη δεν μπόρεσε μετά από 4 χρόνια ο πρόεδρος Χρόνης να δώσει νερό στην δεξαμενή του χωρίου Φίλιπποι ώστε να μη χρησιμοποιούν οι κάτοικοι το νερό με τα νιτρικά.
@ Τι γίνεται πρόεδρε του νομικού προσώπου της Αλληλεγγύης Ανέστη Δημητριάδη με εκείνο το πιλοτικό πρόγραμμα για την εκμάθησή των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου στην χρήση των κομπιούτερ και κάποιων προγραμμάτων τους, το συνεχίζεται ή το σταματήσατε;
@ Έχω την πληροφορία ότι το σταματήσατε κύριε Δημητριάδη γιατί έληξε το πρόγραμμα όμως μου είχατε πει ραδιοφωνικά ότι θα το συνεχίζατε με ιδίους πόρους. Φαίνεται ξεχάσατε τι υποσχεθήκατε.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα