ΣΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ Κλειστός ο δρόμος, όλα σε αναμονή στην Χρυσοστόμου Σμύρνης

Κανένα μηχάνημα και καμία κίνηση δεν είδαμε σε χθεσινή μας αυτοψία στο σημείο που κατέρρευσε ο δρόμος στην Χρυσοστόμου Σμύρνης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην δυτική πλευρά της πόλης της Καβάλας.

Αυτό που είδαμε ήταν μια ασυνήθιστη κίνηση στην οδό Δημοσθένους με αυτοκίνητα και φορτηγάκια να κινούνται σχεδόν κολλητά σε έναν στενό και επικίνδυνο δρόμο, με τα απαγορευτικά να έχουν κόψει από την συνηθισμένη συγκοινωνία τις περιοχές του Αγίου Λουκά, την ΔΕΠΟΣ, την Κηπούπολη και την Αγία Παρασκευή με ηλικιωμένους να προσπαθούν να φτάσουν στα σπίτια τους σε απόκρημνους δρόμους και στα κακοτράχαλα στενά της συνοικίας!

Κανένα μηχάνημα δεν εμφανίστηκε μας είπαν οι περίοικοι οι οποίοι αμφιβάλλουν αν μέχρι τις γιορτές θα έχουν δρόμο να κινηθούν με αποτέλεσμα να σκέφτονται κάθε μετακίνησή τους!

Οι φωτογραφίες με σκαπτικό μηχάνημα που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ιστοσελίδα της Καβάλας μάλλον αφορούσαν στην απομάκρυνση κάποιων δένδρων και κλαδιών από το σημείο και όχι σε εγκατάσταση εργολάβου για να ξεκινήσει εργασίες στον πεσμένο δρόμο της Χρυσοστόμου Σμύρνης!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα