Σε καρέκλες, κιγκλιδώματα, λογαριασμούς ΔΕΗ και για τις τρύπες στα νομικά πρόσωπα πήγαν τα λεφτά που έστειλε το υπουργείου εσωτερικών στον δήμο Καβάλας και όχι για τον covid

@ Λουκούμι της ήρθαν της διοίκηση του δήμου τα χρήματα που έστειλε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τον κορονωιό. Το 1,6 εκ. ευρώ που έβαλε στο ταμείο του ο δήμος κάλυψε ταμειακές ανάγκες της «Δημωφέλειας», των σχολικών επιτροπών, της ΔΕΥΑΚ και του δημοτικού ωδείου όπως και τους μισθούς των ρουσφετιών που έκανε ο Μουριάδης.
@ Παίρνοντας στα χέρια μου την λίστα με τις δράσεις που καλύφθηκαν με τα χρήματα για τον covid-19 περίμενα να δω να στηρίζονται Καβαλιώτες που είναι ευάλωτοι και δίνεται στήριξη σε ατόμα που είναι εκτεθειμένα στην πανδημία λόγω της δουλειάς τους. Αντί αυτού είδα μια λίστα που καλύφθηκαν ενοίκια, έξοδα δικαστικών επιμελητών, αγοράσθηκαν έπιπλα, κατασκευάσθηκαν κιγκλιδώματα αλλά πουθενά δεν είδα να έχουν διατεθεί χρήματα για την ασφάλεια του κόσμου.
@ Αναρωτήθηκαν επίσης βλέποντας τη συγκεκριμένη λίστα πως τα γραφεία και τα κιγκλιδώματα καταπολέμησαν τον κορονωιό και παράλληλα πως η πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ σκοτώνει τον ιό.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα