Σίγα, σιγά όλα θα γίνουν ένα συγχωνεύονται τα υποθηκοφυλακεία Καβάλας και Χρυσούπολης

Όπως πρώτος είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα με το Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθμ 69 με θέμα : « Συγχώνευση του Ειδικού Άμισθου Υποθηκοφυλακείου Χρυσουπόλεως με το Ειδικό Άμισθο Υποθηκοφυλακείο Καβάλας», δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Α ́ 162).

Η πράξη αυτή ήταν να ισχύσει και να υπογραφεί από τις 13 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά τώρα ευωδόθηκε και υπογράφηκε από την νέα ΠτΔ Κατερίνα Σακεραλοπούλου!

Κανείς δεν γνωρίζει βέβαια την τύχη για την εύρεση κτηρίου προκειμένου να γίνει η στέγαση του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου Καβάλας, μια και είχαμε και το ενδιάμεσο διάστημα του κορωνοϊού!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιώργο Γραμμένο, απαιτείται μια επιφάνεια 600 τ.μ. τουλάχιστον, για να καλυφθούν οι ανάγκες του Υποθηκοφυλακείου και του Κτηματολογικού Γραφείου.

Παράλληλα υπάρχουν προβλήματα σχετικά με την στέγαση και του Υποθηκοφυλακείου της Θάσου, ενώ φαίνεται τελικά ότι μόλις βρεθεί χώρος και το Υποθηκοφυλακείο Παγγαίου θα μεταφερθεί και θα συγχωνευθεί με αυτά της Καβάλας και της Χρυσούπολης.

Μετά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για τη συγχώνευση του Υ/Φ της Χρυσούπολης με αυτό της Καβάλας, χρέη υποθηκοφύλακα θα αναλάβει η υποθηκοφύλακας Χρυσούπολης.

2 συνημμένα

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα