Σιμιτσής ο Πόντιος Πιλάτος

Η ανευθυνότητα του Κωστή Σιμιτσή είναι γνωστή στους Καβαλιώτες. Συμμετέχει σε εκλογές χωρίς να έχει τη στόφα του μεγάλου πολιτικού. Είναι δυνατόν να συμμετείχε πριν από λίγες μέρες σε έναν προεκλογικό αγώνα για τη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης για να φύγει ο σημερινός περιφερειάρχης Χρίστος Μέτιος και αντί να ζητήσει από τους ψηφοφόρους τον καταψηφίσουν αυτός νίπτει τας χείρας του και κάνει το Πιλάτο.
Αυτή είναι η υπεύθυνη στάση ενός πολιτικού που θέλουν να τον λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους οι πολίτες.
Η δήλωση Σιμιτσή
Το εκλογικό σώμα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε τις επιλογές του και ανέδειξε ως πρώτους δύο συνδυασμούς που ανήκουν στον συντηρητικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αντιπαρατεθήκαμε με ένταση και ιδεολογική καθαρότητα προς αμφοτέρους τους συνδυασμούς αυτούς, τους κρίναμε με αυστηρότητα και αποδοκιμάσαμε το πρόγραμμα και τη δράση τους, θέτοντας υπόψιν των πολιτών τις δικές μας προτάσεις που θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη. 
 
Για την επαναληπτική εκλογή της επόμενης Κυριακής δεν χρειάζεται να κάνουμε υποδείξεις σε κανέναν. Ο κόσμος έχει τη δική του ωριμότητα. Μπορεί να κρίνει τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών και να επιλέξει εκείνον που θα εργαστεί σκληρά, θα συνεργαστεί με τις άλλες παρατάξεις και θα συμπράξει στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις του. 
  
Ασχέτως τελικού αποτελέσματος, τα στελέχη μας που θα συμμετάσχουν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα καταθέσουν τις αυτοδιοικητικές γνώσεις και την πείρα τους, θα παλέψουν από κοινού με τις άλλες παρατάξεις για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Περιφέρεια ψηλά!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα