“Στα κάγκελα” εναντίον Μουριάδη και το σωματείο εργαζομένων στον Δήμο!

“Καζάνι που βράζει” ο Δήμος σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου των εργαζομένων του. Ο Κώστας Γερακίνης επανέλαβε και αυτός σε δηλώσεις του στην πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή του SEVEN NEW 94.4 ότι ο Δήμαρχος δεν έχει καμία πολιτική βούληση να συζητήσει και να βρει “κοινό τόπο” με τους εργαζόμενους για μία σειρά από σοβαρά προβλήματα της λειτουργίας του Δήμου.

«Τα εν οικω μη εν δήμω, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» ανέφερε ο Κώστας Γερακίνης, ρίχνοντας “τίτλους τέλους” στην “ειρηνική” σχέση Μουριάδη – εργαζόμενων.

Μου αποκάλυψε μάλιστα ότι το σωματείο συνεδριάζει την Παρασκευή για να αποφασίσει “σκληρές και επώδυνες” ενέργειες εναντίον της διοίκησης του Δήμου για υπηρεσιακές επιλογές που έχουν αναστατώσει τις δημοτικές υπηρεσίες.

Και δεν μιλάει το σωματείο μόνο για απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά για ευθείες καταγγελίες σε προϊστάμενες αρχές του Δήμου, ώστε να ελεγχθούν οι επιλογές Μουριάδη.

Πρώτη φορά ακούω τον πρόεδρο των εργαζόμενων του Δήμου να μιλάει τόσο ανοιχτά για το τέλος της συναίνεσης των εργαζόμενων στην πολιτική ενός Δημάρχου. «Πάντα βρίσκαμε μία συνεννόηση με τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, αλλά εδώ δεν υπάρχει πια κανένα περιθώριο συνεννόησης. Είπαμε να βοηθήσουμε στη δύσκολη αυτή συγκυρία, αλλά η διοίκηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής».

Εγώ δεν φωνάζω τυχαία εδώ και έναν χρόνο για την αυτοκτονική επιλογή των Καβαλιωτών να ψηφίσουν Μουριάδη. Τον ξέρουμε τον Μουριάδη πολύ καλά, δεν θα τον μάθουμε τώρα. Όσοι με λένε υπερβολικό είναι γιατί περιμένουν να ωφεληθούν από αυτόν και τον “γλύφουν” δημόσια για να πάρουν ένα ξεροκόμματο. Για το προσωπικό τους συμφέρον ενδιαφέρονται, όχι γιατί ξαφνικά αγάπησαν τον Μουριάδη.

Υπομονή, τρία χρόνια έμειναν, θα περάσουν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα