Στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας ο Σταυρίδης έχει χάσει τον έλεγχο

@ Φαίνεται ότι στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας έχει χαθεί ο έλεγχος από τότε που ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης επιδόθηκαν σε ένα αγώνα ρουσφετιών με μοναδικό κριτήριο πόσο κοντά βρίσκονται αυτοί που προσλαμβάνονται στην διοίκηση του δήμου. Έτσι βρέθηκαν να εργάζονται στην καθαριότητα με τετράμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις άτομα που η συμπεριφορά τους εξέθεσε την υπηρεσία με αρνητικές εικόνες αλλά και ποινικά αδικήματα.
@ Φυσικά όλα τα παραπάνω και κάποια ακόμη ο Κυριάκος Σταυρίδης τα κρύβει κάτω από το χαλί όμως όσο και να τα κρύψει αυτά βγαίνουν στην επιφάνεια και μυρίζουν.
@ Με δύο φορτηγά εκτός λειτουργίας, με ένα εργατικό ατύχημα και ακόμη για άγνωστο λόγο οδηγοί χωρίς σχετική άδεια κυκλοφορίας επιθετικές συμπεριφορές δημιουργούν ένα κλίμα ανοργανωσιάς και αβεβαιότητας ότι σήμερα διοικείται η υπηρεσία καθαριότητας.
@ Η ανακύκλωση δεν πάει καθόλου καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν στο ΧΥΤΑ μεγάλοι όγκοι σε χαρτί και γυαλί. Έτσι το ισοζύγιο ανακυκλωμένων υλικών με τα οργανικά παραμένει μεγάλο υπέρ των οργανικών κάτι που δεν βοηθά στην εξοικονόμηση πόρων. Η οποιαδήποτε προσπάθεια είχε γίνει στο παρελθόν έχει ακυρωθεί και η Καβάλα πληρώνει τα σκουπίδια της χρυσάφι μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη.
@ Ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης δεν έχει ούτε την γνώση αλλά ούτε και την ικανότητα ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το σύστημα της ανακύκλωσης και έχει περιορισθεί στις προσλήψεις και την ψηφοθηρία.
@ Τώρα πως γίνεται με τον Σταυρίδη, τον Μουμτσάκη, τον Μιχαηλίδη και τα άλλα παιδιά της διοίκησης Μουριάδη να εκσυγχρονιστεί ο δήμος δεν νομίζω να υπάρχει Καβαλιώτης όσο κι΄ αν συμπαθεί τη σημερινή δημοτική αρχή που να το πιστεύει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα