Στήθηκε προβοκάτσια σε βάρος των εθνικών μας συμφερότων και του υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου που υιοθετήθηκε και από δύο ΜΜΕ της Καβάλας

Μια αποδεδειγμένη προβοκάτσια σε βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων που παράλληλα είχαν στόχο να πλήξουν τον υπουργό εθνικής άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο υιοθετήθηκαν και από δύο τοπικά μέσα άκριτα χωρίς να διασταυρώσουν τα αναφερόμενα από ένα σαιτ υποτίθεται ενημερωτικό γύρω από θέματα άμυνας με την ονομασία pronews.gr . Συγκεκριμένα έγραψαν ότι ένα F-16 το οποίο ακούσαμε όλοι να περνά πάνω από την Καβάλα ήταν Τουρκικό.
Είναι άξιο απορίας πως με τόσο μεγάλη ευκολία υιοθετούνται τέτοια face news που σαφέστατα έχουν στόχο να πλήξουν τα εθνικά μας συμφέροντα σε μια κρίσιμη στιγμή που η Τουρκία βρίσκεται στριμωγμένη στον Έβρο και προσπαθεί να δημιουργήσει εικόνες διαφυγής από το πρόβλημα της που είναι η πλήρης αποτυχία των σχεδίων της να εκβιάσει τη χώρα μας και κατ΄ επέκταση την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δεν υπήρξε καμιά παραβιάσει προχθές του εναέριου χώρου μας και μάλιστα σε βάθος που να φτάνει μέχρι την Καβάλα διαβεβαιώνουν από το υπουργείο εθνικής άμυνας μετά επιτάσεως. Μάλιστα στα χέρια τους υπουργού εθνικής άμυνας υπάρχουν τα σχέδια των πτήσεων των δύο F-16 που έκαναν υπερπτήσεις πάνω και από την Καβάλα και σε καμιά περίπτωση δεν ήτανε Τουρκικά αεροσκάφη.
Φαίνεται όμως ότι ο στόχος αυτών που έγραψαν και αυτών που υιοθέτησαν τέτοιες ειδήσεις ήταν ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος που έκλεισε τις στρόφιγγες της ασυδοσίας.
Ο διαχειριστής του συγκεκριμένου σάιτ pronews.gr είναι ο ίδιος που είχε γράψει ότι οι Καστανίες είχαν αδειάσει από στρατό και αναρωτιέται κανείς μαζί και με το νέο του δημοσιογραφικό ατόπημα ποιους αντιεθνικούς σκοπούς εξυπηρετεί.
Οι καιροί είναι πονηροί και οι Τούρκοι δεν θέλουν να εμφανίζονται ως ηττημένοι και με επικοινωνιακές πιρουέτες προσπαθούν να προβληθούν ως κυριάρχοι του παιχνιδιού σε βάρος της χώρας. Φυσικά η Ελλάδα δεν επέτρεψε και δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό. Η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι έχει τόλμη αλλά και σοβαρότητα και μπορεί να αποκρούει τέτοιες επιδιώξεις.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα