Στοχοποιεί εχθρούς ο Μουριάδης και ονειρεύεται έργα

@ Όποιους θεωρεί ο Μουριάδης ότι μπορεί να τους βρει μπροστά του στις δημοτικές εκλογές το 2023 και έχουν δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιοι τους επιτίθεται προκειμένου να τους εκθέσει, έτσι πιστεύει, στους Καβαλιώτες.
@ Πέρα από τους παραδοσιακούς αντιπάλους του που τους έχει στολίσει κατά καιρούς όπως τον Μάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ξανθόπουλο και Άρη Βέρρο, επιτέθηκε πρώτα στο Γιάννη Εριφυλλίδη με αφορμή μια συνέντευξη που είχε κάνει με τον μουσικό Μπάκα και είχε ενοχληθεί ο πρόεδρος του ωδείου Χαρπαντίδης που υπέθεσε ότι ο Μπάκα θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Εριφυλλίδη στις δημοτικές εκλογές του 2023.
@ Σειρά πήρε μετά η Νατάσα Ιωσηφίδου και βρίσκει την αφορμή να της επιτεθεί μετά το κάζο που έπαθε με τις μειώσεις των δημοτικών τελών που δεν τις επιθυμούσε.
@ Φυσικά για τον μελιστάλαχτό Βασίλη Λεμονίδη δεν λέει κουβέντα αφού ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου που δήλωσε ότι θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος μόνο θετικό πρόσημο του βάζει και αυτό του αρέσει.
@ Μη ξεχαστεί ο Γκόνης τώρα που τον κάλεσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας για την επαίτιο της αποκατάσταση της Δημοκρατίας να βάλει κανένα σακάκι και να μην εμφανισθεί στο προεδρικό μέγαρο με καμιά πουκαμίσα και σανδάλια.
@ Κάτι τρέχει εκεί κάτω στη «Λόρντ» με την ΔΕΥΑΚ αλλά ακόμη δεν έχω μάθει πολλά πράγματα. Που θα μου πάει όμως θα το βγάλω το φίδι από την τρύπα.
@ Όνειρο ήταν και πάει. Φαίνεται ο δήμαρχος κάτω από το μαξιλάρι έβαλε φανουρόπιτα και είδε όνειρο ότι κάποιος επιχειρηματίας παίρνει και αξιοποιεί τον «Διόνυσο». Ξύπνησε λοιπόν ένα πρωί στις αρχές του μήνα πήρα το κανάλι σφυρίχτρα και ανέβηκε μέχρι τον ερημωμένο «Διόνυσο» ανακοινώνοντας on camera ότι θα το δώσει σε κάποιους επιχειρηματίες. Φυσικά άνθρακες ο θησαυρός αφού ο «Διόνυσος» από την εποχή του χειρότερου δημάρχου που πέρασε από την μεταπολίτευση και μετά Σιμιτσή δεν το ενέγραψαν στο κτηματολόγια οπότε ακόμη είναι «ορφανό».
@ Όταν λοιπόν τον ξυπνήσαμε τον Μουριάδη με την αποκάλυψη μας άρχισε να κάνει κολοτούμπες και από τον «Διόνυσο» βρέθηκε στην ακτή της Καλαμίτσας.
@ Ένα άλλο όνειρο του Μουριάδη είναι να πάρει την ακτή της Καλαμίτσας. Έτσι από προχθές έβαλε εργάτες του δήμου να την βάψουν εξωτερικά.
@ Αυτά τα παιδικά όνειρα του Μουριάδη θα του γίνουν εφιάλτες αφού βλέπει ότι εδώ και 2 χρόνια παλεύει να κάνει κάτι με τον Διόνυσο και την ακτή της Καλαμίτσα αλλά τζίφος.
@ Πολιτιστικό κέντρο η δημοτική καπναποθήκη, πολιτιστική στέγη καλλιτεχνών η Μεγάλη Λέσχη θα πήξουμε στο πολιτισμό σε αυτή την πόλη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα