Στου Χρόνη την πόρτα όσο θέλεις βρόντα

Στο προχθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ όπου συζητήθηκε η οφειλή του νοσοκομείου αποφάσισαν ύστερα από την γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της εταιρείας να μη δεχθούν να παραγράψουν τους τόκους των 10.000 ευρώ συνολικά ύστερα από την έκπτωση 50% στην εφάπαξ καταβολή των οφειλομένων από το νοσοκομείο και να προχωρήσουν σε αγωγές! Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ με πρόεδρο τον Απόστολο Χρόνη λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων της επιχείρησης και προτρέπει με την άρνηση της το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου να πάει στην ρύθμιση των 100 δόσεων και να αποπληρώσει την οφειλή σε 8 χρόνια και 4 μήνες.
@ Είναι δυνατόν να διοικείται η ΔΕΥΑΚ από τέτοιους ανθρώπους που λειτουργούν σε βάρος της επιχείρηση και να θέλουν να δείξουν ότι υπάρχει οικονομική στενότητα άρα πρέπει να γίνει ο δανεισμός από τον δήμο;
@ Χθες μιλώντας και με τον διοικητή του νοσοκομείου Ντίνο Κλειτσιώτη μου είπε ότι θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να συνεννοηθεί με την διοίκηση της ΔΕΥΑΚ ώστε να λύσουν το πρόβλημα και αν δεν υπάρξει πρόοδος τότε θα ζητήσει να ενταχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων.
@ Αυτό όμως που δείχνει την ποιότητα του πρόεδρου της ΔΕΥΑΚ ως πολιτικού προϊσταμένου της επιχείρησης είναι ότι σε ερώτηση που του έγινε γιατί ωθούν το νοσοκομείο στις επιλογή των 100 δόσεων που θα είναι σε βάρος της ΔΕΥΑΚ είπε ότι αντέχει η επιχείρηση να πάρει αυτά που της οφείλονται σε 9 περίπου χρόνια! Κατ΄ άλλα μας φωνάζει σε όλους τους τόνους ο πρόεδρος Χρόνης ότι τα οικονομικά της ΔΕΥΑΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και τρέχει στην Αθήνα ο δήμαρχο για να βρει κάποιο παράθυρο με τον υφυπουργό Λιβάνιο να πάρει το δάνειο του 1,5 εκ. ευρώ!
@ Δεν θέλει πολύ κάποιος να τρελαθεί με αυτά που ακούει από τον πρόεδρο Χρόνη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα