Συνεχίζει ο Αγγελίδης να μη φέρνει θέμα ΤΑΡ στο συμβούλιο της «Δημωφέλειας» το δημοτικό συμβούλιο θα τον κρατήσει στη θέση του;

@ Μεθαύριο συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της «δημωφέλειας» και για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος Αγγελίδης δεν φέρνει το θέμα του ΤΑΡ ύστερα μάλιστα και από την άρνηση της εταιρείας να χρηματοδοτήσει την περιβαλλοντική μελέτη για τον κεντρικό αγωγό που χρειάζεται να βγουν οι άδειες για το έργο της σύνδεση του δικτύου ύδρευσης του πρώην δήμου Φιλίππων με αυτόν.
@ Φέρνει όμως διάφορες αναθέσεις που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την συγκεκριμένη φάμπρικα των ημετέρων. Επίσης φέρνει και την παραίτηση του Στράτου Μαρουλά από τις επιτροπές των τριών προγραμμάτων που έχει τους λόγους του ο Αγγελίδης φαίνεται να μη θέλει να συμμετέχει σε αυτές ο πρώην γενικός διευθυντής της επιχείρησης.
@ Μετά και από τα παραπάνω αν στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης δεν βάλει θέμα αντικατάστασης του Αγγελίδη τότε δεν θα φταίει ο Αγγελίδης να παίζει παιχνίδια αλλά αυτοί που τα ανέχονται.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα