Συνεχίζει ο Ξουλόγης να τιμωρεί τους εργαζόμενους στο «βοήθεια στο σπίτι» και στους παιδικούς σταθμούς αλλάζοντας παρανόμως την ημέρα πληρωμή τους!

@ Και επειδή το δημοτικό χρήμα σύμφωνα με τον Μουριάδη δεν επαρκεί όχι φυσικά για όλους, εκεί που θέλει δίνει ο δήμαρχος ευρώπουλα, δεν φτάνει για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που με απόφαση της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου θα τους πληρώσουν μετά από ενάμιση μήνα κατά παράβαση του νόμου γιατί θέλουν λέει ο πρόεδρος Ξουλόγης να διορθώσουν τα οικονομικά τους.
@ Φυσικά αυτό μόλις έγινε γνωστό χθες από τους εργαζόμενους υπήρξαν αντιδράσεις και θα καταθέσουν προσφυγές προκειμένου να ανατρέψουν την παράνομη απόφαση.
@ Αναρωτιέμαι το σωματείο των παραπάνω εργαζομένων δεν άκουσε και δεν έμαθε τίποτε και δεν αντέδρασε ώστε να πάρει πίσω την παράνομη απόφαση του ο Ξουλόγης. Φτάνει να δείχνει τόση ανοχή στις παράνομες πράξεις του Ξουλόγη αλλά και του δημάρχου που τις καθοδηγεί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα