Τα αδέσποτα του Αγίου Λουκά

Χθες ο κυβερνητικός βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφθηκε στο γραφείο του τον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου Δημήτρη Καιρίδη με τον οποίο συζήτησε την πορεία του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στο Περιγιάλι. Ο Μακάριος Λαζαρίδης ζήτησε από τον Καβαλιώτη στην καταγωγή Δημήτρη
Καιρίδη να μελετήσει το κλείσιμο του κέντρου και της απόδοση του, στους Καβαλιώτες όλης της περιοχής προκειμένου να την αξιοποιήσουν προς όποια κατεύθυνση συμφωνήσουν.
@ Νομίζω ότι είναι καιρός τώρα που ο πληθυσμός των μεταναστών έχει μειωθεί να κλείσει το συγκεκριμένο κέντρο και η περιοχή να περάσει στα χέρια του δήμου ώστε να γνωρίζει την πολυπόθητη ανάπτυξη αφού είναι το μοναδικό φιλέτο εντός του ιστού της πόλης.
@ Φαίνεται ο Μπάμπης Δράκος με δύο συνεντεύξεις του σε ισάριθμες εφημερίδες της Καβάλας προσπαθεί να εμφανισθεί σαν μάντης κακών ειδήσεων σε ότι αφορά την τύχη του δήμου Καβάλας σε σχέσεις με τις εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Ο μόνος που δεν δικαιούται δια να ομιλεί είναι ο Δράκος που σε αυτόν και μόνο αυτόν οφείλονται τα αδιέξοδα που έχει μπροστά της η ΝΔ. Κάνει μάλιστα την πρόβλεψη ότι ο δήμος θα χαθεί για τους νεοδημοκράτες υποψηφίους. Φυσικά η σημερινή κατάσταση της διάλυση έχει το όνομα του αφού προσπάθησε να επιβάλει τον ταλαίπωρο πολιτικά Κλειτσιώτη και την ευαίσθητη Ιωσηφίδου και τον εγωιστή Χρυσανίδη μέσα από ένα ψηφοδέλτιο αλλά δεν ήξερε με ποιον αρχηγό.
@ Έτσι τώρα κάνει τον προφήτη για να έχει να λέει μετά τις δημοτικές εκλογές ότι αυτός το είχε προβλέψει.
@ Νομίζω ότι ο Δράκος ότι είχε να προσφέρει στην ΝΔ το έχει προσφέρει και καλά θα κάνει να πάει στο σπίτι του.
@ Δανείζομαι σχόλιο του δημοτικού συμβούλου Νίκου Ξανθόπουλου που φέρνει στην δημοσιότητα με εικόνες μέσω του fb την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει με τα αδέσποτα στη συνοικία του Αγίου Λουκά.
@ Συγκεκριμένα γράφει “Κάτοικος του Αγίου Λουκά μου έθεσε δυο θέματα που απασχολούν την γειτονιά του. Το πρώτο αφορά δυο αγέλες σκύλων 25-30 ζώων τα οποία επιτίθενται σε πεζούς, δικυκλιστές και αυτοκίνητα. Το δεύτερο αφορά το πάρκο δίπλα στο 21ο Δημοτικό. Κάποια δέντρα έχουν ψηλώσει τόσο που είναι απειλή για τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο. Τους υποσχέθηκαν από το 2020 ότι
θα κλαδευτούν! Τα χρυσά μου βρε, δεν πρόλαβαν φαίνεται; Όσο για τα σκυλιά δεν πρόκανε ακόμα εκείνος ο χαρούμενος συνεργάτης του Μουριάδη. Δεν καταλάβατε; Εκείνος βρε, ο γρήγορος που στείλατε στο Τόκιο και σοκαρίστηκε βλέποντας ποσό πίσω είναι ο δήμος του Τόκιο! Ήταν η αιτία άλλωστε που κλιμάκια Γιαπωνέζων αυτοδιοικητικών επισκέφθηκαν την Καβάλα, με στόχο να
αντιγράψουν πετυχημένες πρακτικές της ομάδας Μουριάδη! “

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα