Τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΥΑΚ διεκδικούν σήμερα δικαστικά 40.000 ευρώ από την εποχή του Σιμιτσή!

Για πρώτη φορά που είχα αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα ήτανε επί προεδρίας Ξανθόπουλου στην ΔΕΥΑΚ για τέσσερα υψηλόβαθμά στελέχη της επιχείρησης που σήμερα θα βρεθούν στα δικαστήρια προκειμένου να διεκδικήσουν για τον εαυτό τους συνολικά και οι τέσσερις κοντά στις 40.000 ευρώ. Ενώ λοιπόν είχαν πάρει τις άδειες τους τις χρέωσαν σαν να τις είχαν δουλέψει παρουσιάζοντας ένα πρωτόκολλο επί προεδρίας Τσοχανταρίδη που αναγνώριζε την εργασία τους. Αυτή η υπόθεση έρχεται από την περίοδο που δήμαρχος ήταν ο Σιμιτσής και πρόεδρος της επιχείρηση ο Τσοχανταρίδης αλλά συνεχίστηκε και μετά αφού ο επίτροπος όταν εξέτασε τα εντάλματα πληρωμής ζήτησε να του αποσταλούν τα πρωτόκολλα με τα οποία τους είχε δοθεί η εντολή να εργαστούν και να πάρουν την άδεια τους την περίοδο Τσοχανταρίδη. Ο επίτροπος όμως τα έστειλε πίσω με την υποσημείωση ότι είναι πλαστά και δεν έπρεπε η επιχείρηση να τους πληρώσει τα χρήματα.
@ Την υπεράσπιση των τεσσάρων υπηρεσιακών παραγόντων την έχει η κ. Ακριτίδου η οποία διαχειρίζεται και υποθέσεις της επιχείρησης από το παρελθόν και προφανώς γνωρίζει την υπόθεση από πρώτο χέρι.
@ Έμαθα επίσης ότι ο οικονομικός διευθυντής της επιχείρησης είναι ο μόνος που έχει πρωτόκολλο υπογεγραμμένο από τον Τσοχανταρίδη και είναι αυτός που όπως άκουσα βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα.
@ Αυτό όμως που είναι το σημαντικό έχει να κάνει με την πλαστογραφία που αν θα αποδειχθεί τότε θα υπάρξουν και εσωτερικές εξελίξεις στην επιχείρηση.
@ Αυτό που πρέπει να σημειώσω επίσης είναι ότι έχουν δοθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τακτοποιήσεις εργασιακών υποθέσεων σε μια επιχείρηση που βογκάει για ρευστό. Και αυτά όλα από τις κακές επιλογές των διοικήσεων από τον εποχή του Εριφυλλίδη με τις προσλήψεις ατόμων που δεν απέδωσαν αλλά και τις μεταγενέστερες διοίκησης που λειτουργούσαν μόνο σαν ρουσφετολογικοί μηχανισμοί μέχρι την περίοδο πριν της Τσανάκα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα