Θέλει να λειτουργήσει το δημοτικό ραδιόφωνο ο Μουριάδης Θα προσθέσει έξοδα στον δήμο όταν πριν από μερικούς μήνες κατήγγελλε για σπατάλες την διοίκηση της Τσανάκα

Την άποψη μου για το δημοτικό ραδιόφωνο την έγραψα και στον προχθεσινό φύλλο της εφημερίδας μας. Συγκεκριμένα σημείωνα ότι «Όλοι οι δήμαρχοι της μετά Αθανασιάδη εποχής θέλουν να λειτουργήσουν το δημοτικό ραδιόφωνο ανεπιτυχώς όμως. Τώρα ακούω ότι και ο νέος δήμαρχος άνοιξε και αυτός το θέμα δημοτικό ραδιόφωνο και φοβάμαι ότι όταν καταλάβει τι σημαίνει η λειτουργία ενός ραδιοφώνου τότε θα κόψει κι΄ αυτός ρόδα μυρωδάτα».
@ Η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού του δήμου Καβάλας έχει ένα πρόβλημα. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ενημερωτικός μετά από χρόνια που λειτουργεί ως μουσικός. Αν όμως λειτουργήσει ως ενημερωτικός τότε θα επιβαρυνθεί ο δήμος με αρκετούς μισθούς και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Διότι πριν από μερικούς μήνες ο δήμαρχος φώναζε ότι σπαταλούσε η Τσανάκα το δημοτικό χρήμα και τώρα βλέπω ότι δεν έχει πρόβλημα να κάνει το ίδιο και ο Μουριάδης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα