Τι διδάσκετε στους μαθητές του μουσικού σχολείου κ. Κακάρα τα γιούχα; Σιωπηλός έμεινε και ο Μητροπολίτης

Ο Μουριάδης είναι Μουριάδης και έχω προσωπική άποψη για το ήθος του. Τον διευθυντή του μουσικού σχολείου τον κ. Κακάρα όμως δεν τον γνωρίζω παρά μόνο το έχω ακουστά. Όμως λυπήθηκα πολύ για τον τρόπο που ενεπλάκη στο θέμα του Πολωνού μουσικοσυνθέτη Πράισνερ επιτρέποντας στους μαθητές του σχολείου του να εθίζονται στα γιούχα σε βάρος ενός καλλιτέχνη. Μάλλον ο κ. Κακάρας ξέχασε τον παιδαγωγικό του ρόλο και τον έζωσε η αποτυχία του να επιβάλει τους όρους του σε ένα παγκόσμιο μουσικό μέγεθος και αυτό τον τύφλωσε επιτρέποντας έτσι τα γιούχα.
@ Θα περίμενα άσχετα από την διένεξη του με τον Πράισνερ να καταδικάσει την αποδοκιμασία των μαθητών του δημόσια και να ζητήσει συγνώμη αλλά μάλλον δεν έχει τόσο ψηλά τον πήχη ευγενείας.
@ Λυπάμαι για τον κ. Κακάρα που είναι διευθυντής ενός τόσο σημαντικού σχολείου που όμως το διευθύνει με τόση μικρότητα.
@ Αλλά περίμενα και από τον Μητροπολίτη κ. Στέφανο που η εκκλησία ήταν συνδιοργανωτής του φεστιβάλ “άδοντες και ψάλλοντες” να καταδικάσει την αποδοκιμασία σε βάρος του Πράισνερ αλλά μάλλον ξέχασε στην Μητρόπολη τη συγχώρεση όταν άκουσε τον δήμαρχο να καταδικάζει και να προτρέπει με τα λόγια του τους μαθητές να αποδοκιμάσουν ένα καλλιτέχνη.
@ Αναρωτιέμαι κ. Στέφανε πως ακυρώσατε με τη σιωπή σας όλα αυτά που διδάσκει η εκκλησία;
@ Ακόμη και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του Μουριάδη άρχισαν να τον εγκαταλείπουν απογοητευμένοι από την ανικανότητα του να παράγει έργο. Έτσι ο σύμβουλος του Μουριάδη στην δημοτική κοινότητα Καβάλας ο κ. Λυκουρίνος διαμαρτύρεται για την εγκατάλειψη του δάσους της Παναγούδας και του κ. Τσιτσιλικάκη για την αδιαφορία του αντιδημάρχου Κυριάκου Σταυρίδη για τη
συνοικία της Παναγίας.
@ Φαίνεται ότι καθημερινά ο νευρικός Μουριάδης κάνει ότι είναι δυνατόν να εκνευρίσει ακόμη και τους φανατικότερους υποστηρικτές τους.
@ Τσαλαβούτα από δω τσαλαβούτα από κει και στο τέλος ένα μεγάλο μηδενικό.
@ Στην μάζωξη που έγινε στο ̈Γαλαξία” των ιστορικών στελεχών της ΝΔ εμφανίσθηκαν ο Κλειτσιώτης, η Ιωσηφίδου και ο Χρυσανίδης. Ο Κλειτσιώτης λογικά ως πρώην βουλευτής και η Ιωσηφίδου ως δημοτική σύμβουλος που η παράταξη στην οποία βρίσκεται στηρίχθηκε από την ΝΔ το 2019. Ο
Χρυσανίδης από που και έως που ιστορικό στέλεχος της ΝΔ της Καβάλας;
@ Στην προχθεσινή εκδήλωση βρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος μαζί με τον υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο Φίλιππο Φιλιππίδη και τον δημοτικό του σύμβουλο Νίκο Μαυρίδη.
@ Έμαθα ακόμη ότι κλήθηκε και η πρώην δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα αλλά για λόγους που δεν γνωρίζω δεν παραβρέθηκε.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα