Τι εννοεί η Εύα; Ο Μητσόπουλος λαγός για να διώξουν τους ξένους πλοιοκτήτες από τη Θάσο

“Ο Πρόεδρος, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας σας καλούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.
Η συνέντευξη τύπου σκοπό έχει να σας ενημερώσει για την παράσταση. “Η πιο σωστή απόφαση της Εύας Οικονόμου Βαμβακά” η πρεμιέρα της οποίας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου”.
@ Το παραπάνω δελτίο τύπου στάλθηκε από το ΔΗΠΕΘΕ και αναρωτήθηκα η παράσταση είναι “η πιο σωστή απόφαση της Εύας Οικονόμου Βαμβακά”; Πολύ εγωκεντρικός ο τίτλος του έργου και μέχρι να δω, δεν λέω τίποτε παραπάνω μέχρι να δω το έργο.
@ Λογικά να διαμαρτύρονται όσοι φτάνουν στην Κεραμωτή για να πάρουν το φέρυ μπότ για τη Θάσο, ότι στην περίπτωση που θελήσουν να κάνουν χρήση μια τουαλέτας αυτή δεν υπάρχει στο λιμάνι. Έτσι για να μη τα κάνουν επάνω τους καταφεύγουν σε κάποιο παραλιακό κατάστημα για να εκτονώσουν τη φούσκα τους.
@ Μέχρι σήμερα τόσες διοικήσεις έχουν περάσει από τον ΟΛΚ και μια δεν είπε να κατασκευάσει μια τουαλέτα και αφήνουν τους ανθρώπους να τρέχουν δεξιά και αριστερά παρακαλώντας τους καταστηματάρχες να πάνε στην τουαλέτα τους. Αλλά όταν το μυαλό σου είναι στα κρουαζιερόπλοια πως να καταλάβεις τέτοια καθημερινά προβλήματα.
@ Το μυστήριο της μείωσης των εισιτηρίων των φέρυ μπότ της εταιρείας Μητσόπουλος την χειμερινή περίοδο λύθηκε. Μου είπαν ότι ο Μητσόπουλος κάνει τον λαγό και για τις άλλες δύο ναυτιλιακές εταιρείες της Θάσου ώστε να κατεβάσουν τα εισιτήρια και αυτές για να μην αντέξουν τον ανταγωνισμό
όσες έχουν έρθει από την νότια Ελλάδα, εξαναγκάζοντας τες να σηκωθούν και να φύγουν.
@ Είναι μια σοβαρή εξήγηση διότι αν οι επιβάτες δεν θα προτιμούν τα πλοία όσων δεν κατεβάσουν τις τιμές τους καταλαβαίνω ότι θα κάνουν τα δρομολόγια που τους αναλογούν με ζημιά.
@ Με ένα νέο λογικό αίτημα ήρθε χθες το σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Καβάλας που ζητάει από τον διοικητή τον Αχιλλέα Γερόπουλο “Κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες οι εργαζόμενοι συνήθως εκτελούν βάρδια μόνοι τους, με συνέπεια να μην έχουν την δυνατότητα να καλέσουν βοήθεια σε περίπτωση κινδύνου.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε να προχωρήσετε σε προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ειδοποίησης με ασύρματα τηλεχειριστήρια (33),διαβαθμισμένη ειδοποίηση κινδύνου, και κονσόλα που θα εγκατασταθεί στο θυρωρείο της πύλης δεδομένου ότι ο υπάλληλος ασφαλείας στην πύλη δεν μετακινείται όλο το 24ωρο”.
@ Αν αυτό γίνει συνδυαστικά και με τις περιπολίες που θα γίνονται από την αστυνομία πιστεύω ότι θα περιοριστούν τα φαινόμενα βίας σε βάρος των γιατρών και των νοσηλευτών.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα