Τι γνωρίζουν στο ΔΗΠΕΘΕ για την παρουσίαση του «Οδυσσέας, ο ήρωας της καρτερίας» που ανέβηκε στο φεστιβάλ Καστελόριζου με άλλο τίτλο αλλά την ίδια διανομή;

Χθες το πληροφορήθηκα και φυσικά κατάλαβα πολλά πράγματα από τον ρόλο του Γκόνη στο ΔΗΠΕΘΕ. Έμαθα λοιπόν ότι ο κ. Γκόνη από προχθές βρίσκεται στο Καστελόριζο μαζί με τον Βασίλη Λωλίδη και τον ηθοποιό Άρη Λεμπεσόπουλο. Γ΄ αυτό δεν τον είδα στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο τον Βασίλη Λωλίδη. Και τι λέτε ότι κάνουν; Προφανώς όχι διακοπές ή αν θέλετε κάνουν διακοπές με τα λεφτά των Καβαλιωτών.
@ Έμαθα λοιπόν ότι στο Καστελόριζο βρέθηκαν ο Γκόνης και ο Λωλίδης γιατί μετέφεραν το έργο «Οδυσσέας ο ήρωας της καρτερίας» που είδαν οι Καβαλιώτες πριν μερικές εβδομάδες στο Καρνάγιο φυσικά με άλλον τίτλο «η επιστροφή του Οδυσσέα Νostos»! Δεν ξέρω αν έδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ την έγκριση του για να δοθεί η συγκεκριμένη παράσταση και στο Καστελόριζο αλλά αν έδωσε τη συγκατάθεση του τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Και το πρόβλημα είναι ότι το ΔΗΠΕΘΕ και η «Δημωφέλεια» πλήρωσαν για να ανέβει ο βρεγμένος Οδυσσέας 25.000 ευρώ και ο Γκόνης την έβγαλε στην γύρα για να μαζέψει χρήμα.
@ Προφανώς αν δεν είχε πάρει από το ΔΗΠΕΘΕ την άδεια δεν νομίζω ότι μπορούσε να ανεβάσει το συγκεκριμένο έργο σε άλλη σκηνή. Αλλά ούτε με την αλλαγή του τίτλου και της αφίσας καλύπτεται.
@ Όλα αυτά φυσικά θα πρέπει να απασχολήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ και να καλέσουν σε απολογία τον Γκόνη που ενώ ήταν μια παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ προφανώς από κοινού με τον Βασίλη Λωλίδη την κάνουν γύρα στην Ελλάδα.
@ Έμαθα επίσης ότι τα αεροπορικά εισιτήρια για το Καστελόριζο του Γκόνη τα έβγαλαν από τον δήμο! Αν από την παράσταση στο Καστελόριζο δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος το ΔΗΠΕΘΕ γιατί φρόντισε για τα εισιτήρια του Γκόνη;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα