Τι παιχνίδι παίζει ο Αγγελίδης με τον ΤΑΡ;

@ Στη συνεδρίαση του διοικητικό συμβουλίου της «δημωφέλειας» έρχεται εκτός από την δημιουργία γραφείου τύπου που θα κοστίσει άλλες 16.500 ευρώ στην επιχείρηση και η ενοικίαση 10 στρεμμάτων στο Χαλκερό στην εταιρεία ΤΑΡ.
@ Ο πρόεδρος Αγγελίδης έμπορος στο επάγγελμα κατάφερε να αυξήσει τα έξοδα της επιχείρηση κατά 16.500 ευρώ για να περάσει σήμερα την ενοικίαση 10 στρεμμάτων προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία ΤΑΡ ώστε να διέρχονται τα φορτηγά της και να υπάρχει πρόσβαση στο βαλβιδοστάσιο της. Κρατηθείτε για 25.000 ευρώ για 25 χρόνια.!
@ Δηλαδή 100 ευρώ το στρέμμα το χρόνο. Να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε έρθει στο δημοτικό συμβούλιο και εκεί δόθηκε άλλη εντολή στον δήμαρχο να εγκαταλείψει την αρχική πρόταση της η «δημωφέλεια» και να κάνει νέα προς τα πάνω και όχι να δεχθεί να το πράξει έναντι 25.000 ευρώ.
@ Φοβερό ντιλ από τον Αγγελίδη που έχει και μια απόφαση δικαστηρίου που μόνο και στην αναφορά μου σε αυτή η διοίκηση του ΤΑΡ βγάζει σπυριά. Και αντί να το εκμεταλλευτεί χαρίζει τα 10 στρέμματα στον ΤΑΡ αλλά κάνει και κάτι ακόμη τα νοικιάζει για να μη περάσει το θέμα από το δημοτικό συμβούλιο.
@ Και ρωτώ τον πρόεδρο Αγγελίδη. Αν επρόκειτο για δική του υπόθεση θα έκλεινε τέτοια συμφωνία; Όμως όταν κάποιος καλοπροαίρετος Καβαλιώτης τον ρωτούσε γιατί το κάνει τι θα του απαντούσε αναρωτιέμαι για το καλό του ΤΑΡ; Προφανώς για το καλό του ΤΑΡ πρόκειται αλλά όχι για το καλό της «δημωφέλειας». Αυτό που κάνει ο κ. Αγγελίδης είναι σε βάρος των συμφερόντων της επιχείρηση και στην οποιαδήποτε καταγγελία θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί διασπάθιση του δημοτικού χρήματος ή για απιστία σε βάρος της επιχείρησης. Βαριές κατηγορίες που μπορεί και να μη σταθούν στα δικαστήρια αλλά θα είναι μια δοκιμασία. Αν ο κ. Αγγελίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του ότι μπορεί να ρισκάρει την οποιαδήποτε περίπτωση εμπλοκής του με την δικαιοσύνη ας το πράξει.
@ Διότι δεν περνά από το μυαλό κανενός ότι μπορεί να νοικιάζεται κάτι για 25.000 ευρώ όταν θα μπορούσε αυτό να γίνει λέω εγώ για 200.000 ευρώ. Αλλά ο Αγγελίδης πιεζόμενος από τον δήμαρχο που θέλει να κάνει τον καλό στον ΤΑΡ αναρωτιέμαι γιατί(;) κινούνται σε βάρος των συμφερόντων της «δημωφέλειας».
@ Όταν επί εποχής προεδρίας Ιωσηφίδου η «δημωφέλεια» πήρε 1.5 εκ΄ευρώ για τα 75 στρέμματα που απέκτησε ο ΟΛΚ στο λιμάνι Φίλιππος Β΄ δεν θα έπρεπε να πάρει για τα 10 στρέμματα τώρα από τον ΤΑΡ 200.000 ευρώ;
@ Τι συμβαίνει κύριε Μουριάδη έγινες και εσύ καλό παιδί για τα συμφέροντα του ΤΑΡ;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα