Το έφερε το κύμα του Σύριζα τον πήρε η άμπωτις της ΝΔ

Σήμερα ήταν η τελευταία του μέρα ως διοικητής του νοσοκομείου του Τάσου Καρασσαβόγλου. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ο νέος διοικητής Ντίνος Κλειτσιώτης.
@ Ο Τάσος Καρασσαβόγλου ήταν ο μοναδικός διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας που δεν προερχόταν από τους πολιτικούς χώρους του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ. Τον έφερε και αυτόν στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου το κύμα του Σύριζα για να δώσει τα χειρότερα δείγματα γραφής και τι πρέπει να αποφεύγει κανείς όταν αναλαμβάνει να διοικήσει το νοσοκομείο.
@ Δεν πέτυχε τίποτε αντίθετα το ταλαιπώρησε το νοσοκομείο και κατ΄ επέκταση τους πολίτες με τις επιλογές του και τις αποφάσεις του. Κλινικές έκλεισαν τα εξωτερικά ιατρεία αποδυναμώθηκαν από έμπειρους γιατρούς και η επίσκεψη σε αυτά γινόταν με αίσθημα ανασφάλειας. Επέβαλε τις κομματικές προτιμήσεις προωθώντας σε θέσεις κλειδιά κομματικούς του φίλους δημιουργώντας ανισότητες και τριβές μεταξύ των εργαζομένων.
@ Τέλειωσε την θητεία του χωρίς επαίνους από τους Καβαλιώτες αφού κινήθηκε με τις λογικές των αποκλεισμών του κόμματος του και προπαγανδιστής του οράματος για την υγεία του Πολάκη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα