Το γκάλοπ και τα πεσμένα δένδρα

Με το γκάλοπ τι γίνετε; Άρχισε τελικά να σκάει το παραμυθάκι που πήγε να μας
πουλήσει ό Μπάμπης. Ενας ,ένας οι του Ντίνου – μη νομίσετε ότι είναι πολλοί- δύο
άκουσα μέχρι τώρα, επεμβαίνουν και τονίζουν ότι ο δικός τους υποψήφιος είναι ο
ικανότερος και το παιδί της πιάτσας . Η Καβάλα θέλει άνθρωπο της αγοράς για δήμαρχο λένε . Στο τιμόνι να είναι ο Καπετάν Ντίνος , η Αναστασία Α Μηχανικός . Να το ρίξουμε το καράβι για τα καλά. Βλέπε < όχι άλλο κάρβουνο>.
Πάντως του Ντίνου του παραδέχομαι στο ότι χωρίς να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι, χωρίς να βγάλει μιλιά μέχρι τώρα , παίζει ακόμη το παιχνίδι του διεκδικητή της υποψηφιότητας για τη Δημαρχεία. Αγαπητή Αναστασία , τι να σου πώ; Κι αν θα σου πώ θα με ακούσεις; Κανείς δεν βγήκε πουθενά να σε υποστηρίξει , ακόμη και ο πιστός Ακης κουλουτουμπίζει προκειμένου να παραμείνει στο μάτς. Θελέστα και παθέστα που λέει και ο λαός. Το τελευταίο νέο είναι ότι λόγω εκλογών δεν μπορούν να ανακοινώσουν αποτελέσματα γκάλοπ.
@ Mouriada Season 2 . Ας θυμηθούμε για λίγο κάποια από τα έργα της περιόδου..
Το έργο στη πλατεία 28ης Οκτωβρίου – Καπνεργάτη –Ροζ καπναποθήκης, ή όπως θέλετε πέστε τη , σιγά σιγά τελειώνει .Οι πεζόδρομοι έχουν παραδοθεί στους Δημότες. Στην Αβέρωφ έχει δημιουργηθεί έξυπνη κάθοδος –τσουλήθρα- και μέχρι τη Βενιζέλου δημιουργήθηκε φυτώριο δένδρων . Κάθε Σάββατο όσοι θέλουν μπορούν να κόβουν και από ένα. Όλα θα γίνονται ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ . Στην Κασσάνδρου ,έχουν μπεί επιτέλους δίπλα από τα λουλούδια και τις πρασινάδες απόκρυψης παραλλαγής και δύο τετράδυμα αντιαεροπορικά. Υπάρχει ένα θεματάκι για το πού θα πάει η πιάτσα των ταξί αλλά και αυτό σιγά σιγά θα το λύσει ο Μούρ. Παρεμπιπτόντως προτείνω να κάνουμε ένα γκάλοπ για το χρώμα της καπναποθήκης. Αν τη προλάβουμε και δεν πέσει.
Η πλατεία Ποταμουδίων, το έργο τελείωσε και αυτό . Έγινε με ταχύς ρυθμούς και η ανάπλαση ανακατασκευή της πλατείας ανέδειξε τη γειτονιά , ανεβήκαν οι τιμές των γύρω ακινήτων. Μπήκαν δένδρα, τοιχία από τσιμέντο, εξέδρες από τσιμέντο , περιφράξεις από τσιμέντο , πατάρια ξύλινα ,τι να σας πώ , η Πλατεία μίκρυνε βέβαια αλλά έγινε σαλόνι.
Άντε να δώ τώρα πώς θα τη διατηρήσουμε.
@ Αλήθεια . Τι έχει γίνει με εκείνες τις ομάδες εθελοντισμού που δραστηριοποιούνταν στο τομέα των happening –event διασκέδασης; Πολύ καιρό έχουν να ακουστούν. Τώρα δεν μπορεί μέσα στο καλοκαίρι προεκλογικά δεν θα κάνουμε κάποιο πρωτότυπο πανηγυράκι ; Πάντως μη κωλώνετε , όλοι θα το δεχθούν –οι Φώτο θα είναι πολλές -.

Ο ΦΙΦΗΣ

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα