Το ΠΑΣΟΚ των ρουσφετιών διαφωνεί με τον τρόπο επιλογής του Δημήτρη Ρέμμου, μιλάει η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ, που έχει κάνει «γαργάρα» την σύμπραξη Μέτιου με τον Κωστή Σιμιτσή και όχι μόνο!

Μιλάει η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ, που έχει κάνει «γαργάρα» την σύμπραξη Μέτιου με τον Κωστή Σιμιτσή και όχι μόνο!
Το ΠΑΣΟΚ των ρουσφετιών διαφωνεί με τον τρόπο επιλογής του Δημήτρη Ρέμμου

Ζούμε τελικά στην χώρα των Λωτοφάγων. Κι εκεί που το κόμμα που δεν θα έπρεπε να μιλάει για ρουσφετολογικές τοποθετήσεις ημετέρων, μια και έχει βαβαρυμμένο μητρώο στον τομέα αυτόν διαφωνεί λέει για την επιλογή με μοναδικό κριτήριο την… κομματική ταυτότητα του νέου διοικητή της δομής φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου που στο κάτω – κάτω της γραφής είναι και Καβαλιώτης.

Η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ που έχει κάνει γαργάρα την σύμπραξη Μέτιου με τον Κωστή Σιμιτσή, αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Η Νέα Δημοκρατία έπιασε το νήμα από εκεί ακριβώς που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αγνοώντας πλήρως έννοιες όπως η αξιοκρατία και η διαφάνεια. Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά, όπως και στην περίπτωση των διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία, έτσι και με τους διοικητές των Δομών Φιλοξενίας η κυβέρνηση επιλέγει την αδιαφάνεια και δημιουργεί σκιές γύρω από τη στελέχωση κομβικών θέσεων στο Δημόσιο. Το Υπουργείο θεώρησε περιττό να συνοδεύσει την ανακοίνωση των ονομάτων των νέων διοικητών με τα βιογραφικά τους.

Θυμίζουμε πως ανεξάρτητα από το μέγεθος της δομής, οι διοικητές θα αμείβονται με 3.000 ευρώ τον μήνα και θα μπορούν να εισηγούνται τη διάθεση «μυστικών κονδυλίων», μέχρι το ποσό των 25.000 ευρώ, που θα διαχειρίζονται χωρίς έλεγχο και λογοδοσία.

Όλα αυτά την στιγμή που ο δείκτης ανεργίας αυξάνεται ραγδαία, η ύφεση προσεγγίζει ιστορικά υψηλά του παρελθόντος και η αβεβαιότητα έχει κυριεύσει όλους τους συμπολίτες μας.

Καλέσαμε, πολλές φορές, τους λαλίστατους κατά τα άλλα τοπικούς Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να μας απαντήσουν σε σειρά ερωτημάτων αλλά προφανώς φοβούνται να αναμετρηθούν με την πραγματικότητα.

Άραγε, με ποια διαδικασία και με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο νέος Διοικητής στο πρώην Στρατόπεδο Ασημακοπούλου;

Άραγε, τι έχουν να πουν σε όλους τους άνεργους και χαμηλόμισθους επιστήμονες, που αντιλαμβάνονται πως η κομματική ταυτότητα είναι το μόνο κριτήριο για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Τελικά, τη δική τους «κανονικότητα» θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα