Το τερμάτισαν στο Βιρμανιστάν! Έκαναν …κολεγιά με οργάνωση που θέλει να κλείσουν τα πετρέλαια σε όλο τον κόσμο – Απίστευτη πατάτα ή οργανωμένο σχέδιο για να μείνει κλειστός ο Πρίνος;

Όταν το είδα στην αρχή, νόμιζα πώς κάτι δεν διαβάζω καλά. Όταν το ξαναδιάβασα, νόμισα ότι οι ίδιοι έχουν γράψει κάτι λάθος! Την τρίτη φορά πείστηκα…

@ Κυρίες και κύριοι, το Βριμανιστάν το τερμάτισε! Οι ΠαπποΚελαϊδάκηδες στην κόντρα τους με την εταιρεία, έφτασαν στο σημείο να προσεταιριστούν περιβαλλοντική οργάνωση της Βρετανίας, η οποία είναι υπέρ του λουκέτου στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και, γενικότερα, υπέρ του να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις για να …πληγει ο καπιταλισμός!

@ Ο λόγος για την βρετανική Earth Strike UK, μια οργάνωση που αυτοπροβάλλεται ότι «ενώνει τα εργατικά με τα περιβαλλοντικά κινήματα» και η οποία κατ΄επανάληψη έχει πάρει θέση υπέρ του «να μείνουν τα ορυκτά καύσιμα στο υπέδαφος», θεωρώντας ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι υπεύθυνο για τα προβλήματα της Κλιματικής Αλλαγής.

@ Δηλαδή ο Μανωλιός ο Κελαϊδάκης που την ψάχνεται για βουλευτής και ο συνταξιούχος Βαγγέλης Παππάς πήγαν και ζήτησαν συμπαράσταση από αυτούς που, αν είχαν την δύναμη, θα έκλειναν όχι μόνο τον Πρίνο, αλλά και κάθε άλλη επιχείρηση που δίνει δουλειά στον κόσμο!

@ Πραγματικά, δεν μπορούμε να συλλάβουμε το μέγεθος της ανοησίας τους! Και να πεις ότι τους βοήθησαν οι Λονδρέζοι να οργανώσουν καμιά μεγάλη κινητοποίηση που θα …τρομοκρατούσε τους μετόχους της Ενεργειακής; Επτά-οκτώ νοματαίους μέτρησα στο βίντεο που σήκωσαν στα μέσα τους, με πρώτη μούρη τον γενικό γραμματέα του Σωματείου των εργαζομένων, τον Τσάγκα!

@ Ο οποίος φαντάζομαι μαζί με τους λοιπούς συντρόφους του θα έκανε και καμιά βόλτα στα Harrods ή όπου αλλού στη λονδρέζικη πρωτεύουσα για να πολεμήσει τον καπιταλισμό.

@ Τί να πω βρε παιδιά, χάνουν τα λόγια τη σημασία τους. Εκτός πια κι αν οι τύποι ή κάποιοι από αυτούς εξυπηρετούν ένα συγκεκριμένο σχέδιο από οργανωμένα συμφέροντα, από κάποιους που μπορεί να θέλουν τον Πρίνο κλειστό για πάντα!

@ Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί, δεν γνωρίζω… Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η περίφημη οργάνωση που πήγαν και συνεταιρίστηκαν – μαζί με τον έτερο συνδικάλα, τον Κοντουσιάδη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας, που είναι και κουμπάρος του Βαγγέλη – το λέει ξεκάθαρα: μην εργαστείτε, να σταματήσει κάθε δραστηριότητα για να τους χτυπήσουμε!

@ Αυτό δεν κάνανε δυο μήνες οι λεβέντες με την περίφημη επίσχεση εργασίας; Έτσι δεν δημιουργήθηκαν ένα σωρό κενά που τρέχει τώρα να καλύψει η Ενεργειακή προκειμένου να ξαναπάρει μπροστά το μαγαζί;

@ Εγώ, όμως, πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τί σκέφτονται αυτοί που τους έχουν στηρίξει τόσο καιρό, τώρα που βλέπουν ότι τα έχουν τακιμιάσει με αυτούς που θέλουν τον Πρίνο κλειστό.

@ Τί λέει ο Μουριάδης, τί λέει η Σιμιτσής, τί λέει ο Βασιλάκης ο Λεμονίδης για όλα αυτά; Τί να πουν, η έρμη η Καβάλα την πληρώνει…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα