Τον κονιορτοποίησε ο Γραμμένος τον Κουνάκο στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο

@ Δεν είναι τυχαίο ότι και στα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια που συμμετείχε και με Αθανασιάδη και Εριφυλλίδη αλλά και με Σιμιτσή αποτελούσε πρόβλημα για όλους. Μιλώ για τον Κώστα Κουνάκο που είναι μια αρνητική πολιτική περσόνα την οποία για κάποιο λόγο κάποιοι θεωρούν ότι αποτελεί πολιτικό κεφάλαιο για την Καβάλα.
@ Λάθος, είναι φύρα για το δημοτικό συμβούλιο διότι δεν συμβάλει στην ανάδειξη θεμάτων που θα το βοηθήσουν προκειμένου να λύσει προβλήματα αλλά στόχος του είναι να κάνει τον εξυπνάκια και να δείξει ότι δεν είναι αγράμματος αλλά ένας σπουδαίος τύπος.
@ Έτσι στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο υιοθετώντας απόψεις που διάβασε και ερμήνευσε λάθος επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο τον οποίο εγκάλεσε γιατί εκπροσώπησε τη ΒΦΛ ως άγγελος στο δικαστήριο κάτι που δεν θα έπρεπε να είχε κάνει αφού διατύπωσε διαφορετική άποψη από τη δική του στο δημοτικό συμβούλιο όταν συζητήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες το αν ρυπαίνει η βιομηχανία ή όχι.
@ Φυσικά ο Γιώργος Γραμμένος που ως πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου δεν μπόρεσε να δεχθεί μια τέτοια επίθεση τον έλουσε με πολλά κοσμητικά επίθετα. Όμως Κουνάκος είναι αυτός πίστεψε ότι ψιχαλίζει.
@ Δεν παρέλειψε επίσης ο Γιώργος Γραμμένος να πει στον Κουνάκο να σταματήσει να κάνει τον γραμματέα της Τάνιας Ελευθεριάδου με την οποία έχουν γίνει ένα δίδυμο που φωνάζει κρυπτόμενο πίσω από τις περιβαλλοντικές υποτίθεται ανησυχίες τους εξυπηρετώντας ακόμη συμφέροντα που δεν είναι γνωστά ευρέως.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα