Τον Κωστή που δεν το θέλει κανείς ο Τοψίδης και τα άλλα παιδιά

Προσπαθεί ο Κωστής Σιμιτσής με κάποιες αφελής επικοινωνιακές του προσπάθειες να δείξει ότι είναι ένας χρήσιμος πολιτικός για την Καβάλα. Μέχρι σήμερα το μόνο που έχει καταφέρει είναι να είναι χρήσιμος για τον εαυτό του αφού έχει κάνει εκείνες τις πολιτικές εκπτώσεις που τον έχουν εκθέσει στο κόμμα του αλλά και στην κοινωνία της Καβάλας.
@ Μπορεί να εξασφάλισε για τον εαυτό του με την αντιπεριφέρεια που του έδωσε ο Μέτιος και ένα μηνιαίο εισόδημα 2.500 ευρώ αλλά έχασε την έξωθεν καλή μαρτυρία. Αισθανόμενος το πολιτικό πρόβλημα που έχει δεν ξέρει πως να τοποθετηθεί από δω και μπρος εκτός από το να κάνει τον μυστικοσύμβουλο του Μουριάδη τον οποίο έχει παρασύρει σε πολλές λάθος αποφάσεις του.
@ Στο ΠΑΣΟΚ σε περιφερειακό επίπεδο δεν τον θέλουν. Άλλωστε η προσπάθεια του πρώην δημάρχου Κομοτηνής του κ. Πετρίδη να κατεβάσει με δικό του ψηφοδέλτιο στις περιφερειακές εκλογές του 2023 έχει ναυαγήσει αφού οι “Παπανδρεϊκοί” της περιοχής έχουν συνταχθεί με τις δυνάμεις του Μέτιου. Ο Σιμιτσής αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να πείσει ότι μπορεί να ηγηθεί της παράταξη του εκ νέου αφού οι πράξεις του δείχνουν ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από τις προκλήσεις.
@ Το τι θα κάνει πολιτικά ο Σιμιτσής δεν νομίζω ότι έχει και μεγάλη σημασία απλά αναφέρομαι σε αυτόν για να πω ότι ο κύκλος των μπαχαλάκιδων πολιτικών που δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτε για τον τόπο κλείνει.
@ Αν δεν εκλεγεί και το 2023 που είναι το πιο πιθανό ο Μουριάδης εκ νέου δήμαρχος, ο Σιμιτσής θα γίνει ένας πρώην που θα θυμάται τι καλά περνούσε τις ημέρες που είχε εξουσία στα χέρια του.
@ Δεν το λέω μόνο εγώ άρχισε να το ψιθυρίζει και ο κόσμος ότι ο Τοψίδης δεν μπορεί να κερδίσει την περιφέρεια. Και δεν μπορεί να την κερδίσει γιατί άφησε στον Μέτιο να κάνει παιχνίδι και ιδιαίτερα στην Καβάλας να το έχει γυρίσει υπέρ του.
@ Έμαθα ότι ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης που είναι έξυπνος και επειδή αντιλαμβάνεται ότι το πολιτικό του μέλλον δεν είναι με τον Τοψίδη ερευνά το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Προχθές είπα ότι ενδέχεται να τον δούμε στο ψηφοδέλτιο της εξαδέλφης του Αναστασίας Ιωσηφίδου αλλά έμαθα ότι είχε και μια επαφή πάνω στο νοσοκομείου με τον Κλειτσιώτη που έχει μετατρέψει το γραφείο του σε εκλογικό κέντρο.
@ Δεν ξέρω αν αυτές είναι κινήσεις πανικού αλλά σίγουρα ως Καραμανλής ο Ιωσηφίδης θέλει παράλληλα να να έχει και ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα