Τώρα σειρά έχουν τα σιντριβάνια για να τελειώσει το έργο στην κεντρική πλατεία

Άκουσα από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Γιάννη Ιακωβίδη ότι τα σιντριβάνια στην κεντρική πλατεία θα τα διορθώσουν και θα τα βάλουν σε λειτουργία. Ερωτώ οι επισκευή και λειτουργία των σιντριβανιών είναι μέσα στον προϋπολογισμό της εργολαβίας που εκτελείται στην κεντρική πλατεία ή είναι επιπλέον χρήματα; Η ερώτηση γίνεται γιατί η αρχική μελέτη δεν περιλάμβανε και την λειτουργία των σιντριβανιών.
@ Ακόμη μια μελέτη θα γίνει για το 12ο δημοτικό σχολείο του Αγίου Ιωάννη και μετά αφού εκτελεστεί θα δοθεί προς χρήση. Δηλαδή ρώτησα τον Γιάννη Ιακωβίδη κινδυνεύει να μην ανοίξει ούτε το 2021; Μου απάντησε ότι προσπαθούν να μη φτάσουν μέχρι εκεί και του χρόνο να λειτουργήσει κανονικά. Εγώ δεν το πιστεύω όμως.
@ Δεν ξέρω αν φτάνουν αυτά τα οποία λένε οι πολίτες της Καβάλας για τους άλλους δεν γνωρίζω στα αυτιά του Μέτιου όμως να τον πληροφορήσω ότι δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά. Η αδράνεια που δείχνει σε θέματα στήριξη της κοινωνίας είναι αυτά που έχουν εκνευρίσει τον κόσμο της οικονομίας και αναρωτιούνται γιατί υπάρχει ως διοίκηση της περιφέρειας.
@ Πότε επιτέλους θα οργανώσει ένα ευρύ πρόγραμμα στήριξης της οικονομίας αν όχι τώρα που έχει ανάγκη από μια τέτοια παρέμβαση; Όταν θα διορθωθούν τα πράγματα και δεν θα υπάρχει ανάγκη;
@ Αμ, εκείνος ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης τι να σας πω πέρα βρέχει. Ήδη θα έπρεπε αν έβρισκε ώρα και συμμαζευόταν από τους καφέδες να έχει έτοιμο ένα σχέδιο στήριξης της οικονομίες με παρεμβάσεις που θα δεν θα ήταν στα λόγια αλλά θα έπιαναν και τόπο.
@ Και επειδή κανείς δεν περιμένει από αυτούς που διοικούν την περιφέρεια να λύσει κανένα πρόβλημα όλοι περιμένουν από την κεντρική διοίκηση. Όσο όμως η κεντρική διοίκηση θα χαϊδεύει τον Μέτιο τότε θα ακούει την γκρίνια αυτή για ότι δεν γίνεται σήμερα στην οικονομία.
@ Ακόμη ένας νέος άνθρωπος συγκεκριμένα 30 ετών διαγνώστηκε από ιδιωτικό εργαστήριο όπου έκανε το τεστ χθες το πρωί ότι είναι θετικός στον κορωνοιό. Από χθες και μέχρι σήμερα έχουμε 5 καταγεγραμμένα κρούσματα κάτι που δημιουργεί εύλογα ανησυχίες και στο νοσοκομείο αλλά και στην διεύθυνση υγείας για τον μεγάλο αριθμό. Ενώ τους δύο μήνες που κλειστήκαμε στα σπίτια μας είχαμε μόνο δύο περιστατικά τώρα μόνο σε μια μέρα έχουμε πέντε.
@ Η ανησυχία φυσικά έχει να κάνει και για ένα ακόμη λόγο που είναι ότι τα άτομα που είναι θετικά στον ιό είναι νεαρά. Επίσης οι ιχνηλατήσεις που γίνονται θα μας δείξουν τα σημεία εκείνα που έχουν προσβληθεί και τι πρόκειται να γίνει αν πρόκειται για χώρους μαζικής εστίασης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα