Τώρα τα ρίχνουν στον Δέμπα που ξεκίνησαν τα έργα από την ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών

Πρόβλημα έγινε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας σύμφωνα με τον Αρσονιάδη της ομοσπονδίας γιατί αυτός δεν ενημέρωσε τους επαγγελματίες του Αγίου Νικολάου και της Κουντουριώτου και γι ́ αυτό δεν τον κάλεσαν στη συνάντηση με τον δήμαρχο.
@ Ακούγοντας χθες τη συνέντευξη που έδωσε ο Θόδωρος Μουριάδης αναφέρθηκε στο αίτημα των επαγγελματιών του Αγίου Νικολάου και της Κουντουριώτου και είπε ότι το έργο δεν θα σταματήσει. Άρα τους κορόιδεψε λέγοντας τους ότι θα βρει κάποιες λύσεις για να ικανοποιήσει το αίτημα τους μέσα σε 15 ημέρες.
@ Φαίνεται καθαρά ότι πιέζεται από τους χρόνους και φυσικά είναι ο μόνος που ευθύνεται γιατί αυτό το έργο που δεν ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια. Για ακόμη μια φορά ο Μουριάδης τα έριξε στον κορωνοιό όταν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες δούλευαν εξ αποστάσεως και τέλειωνα τις δουλειές που είχαν σε αντίθεση με
την τεχνική υπηρεσία του δήμου που έκανε διακοπές διαρκείας.
@ Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης φαίνεται ότι έλκεται από την πολιτική προσωπικότητα του Ντίνου Κλειτσιώτη και γι ́ αυτό τρέχει μαζί του σε εκδηλώσεις και πανηγύρεις. Δικαίωμα του θα μου πείτε να στηρίζει όποιον θέλει άλλωστε αυτός τον έδεσε τον γάιδαρό του με την επανεκλογή του. Σε ανάρτηση όμως που έγινε από τον Κλειτσιώτη από κάποιο πανηγύρι ο Ντίνος έγραψε στην πρώτη
ανάρτηση που έκανε “η παράταξη παρών πάντα παρών σε διάφορα γεγονότα που” βάζοντας ημερομηνία αντί 5 Αυγούστου 12 Αυγούστου. Έτσι είναι όταν μια παράταξη είναι του μέλλοντος και όχι του παρόντος με αυτό έχει μόνο επαφή.
@ Μια παράταξη χύμα χωρίς υποψηφίους με τα φωτογραφικά κάδρα να τα γεμίζουν βουλευτές και δημοσιογραφούντες.
@ Δεν αισθάνθηκε καμιά ανάγκη ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης να ενημερώσει του Καβαλιώτες αν υπάρχει πρόβλημα με την θάλασσα της Ραψάνης μετά το πρόβλημα των αγωγών που έσπασαν στο “Περιστέρι”. Φαίνεται ότι ο Αλέξης δεν θέλει να καρφώσει το φιλαράκι του τον Μουριάδη.
@ Τελικά αυτοί οι οδηγοί της καθαριότητας το μόνο που ήθελαν ήταν νάρθουν δύο νέα απορριμματοφόρα για να ξεχάσουν όλα τα άλλα τα προβλήματα τους. Τελικά ο Σταυρίδης τους παίζει κομπολόι αλλά αυτοί δεν το έχουν καταλάβει. Δύο από τα εννέα απορριμματοφόρα ήρθαν και ως δια μαγείας δεν υπάρχουν προβλήματα σε όλα τα υπόλοιπα που έχουν φάει τα ψωμιά τους. Φυσικά η
κατάσταση μαθαίνω κάτω στα κτήρια όπου είναι η έδρα της υπηρεσίας καθαριότητας δεν έχει βελτιωθεί και ιδιαίτερα, αλλά ποιος νοιάζεται.
@ Ο Χρίστος Ποτόλιας είναι ο Χρίστος Ποτόλια του ΚΚΕ και για το μόνο που γκρινιάζει είναι ότι το κράτος δεν στέλνει χρήματα όπως συμβαίνει με την ΔΕΥΑΚ και γι ́ αυτό δεν μπορεί να συντηρήσεις το δίκτυο της αλλά και τους βιολογικούς καθαρισμούς της.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα